Un video realizat cu ajutorul unei drone la fabrica Giga Shanghai ne arată timpul de producție pentru un SUV Tesla în China. Un nou Tesla Model Y părăsește fabrica la fiecare 38 de secunde.

Vânzările Tesla China din noiembrie au reflectat o rată anuală de producție de 683.000 de mașini pe an, ceea ce este cu mult peste estimările proprii ale Tesla din raportul privind veniturile din T3 2021 de 450.000 de vehicule anual, scrie driveteslacanada.ca.

O filmare din dronă la Giga Shanghai în Ajunul Crăciunului arată, de asemenea, cât de impresionant este acest ritm de producție. Wu Wa, operatorul unei drone și un entuziast Tesla China, a ridicat o dronă deasupra atelierului Model Y pentru zece minute.

În acea perioadă, au apărut un total de 16 vehicule Tesla Model Y nou finalizate la aproximativ fiecare 38 de secunde.

Într-o altă perioadă de 5 minute, alte 7 Tesla Model Y au apărut la fiecare 44 de secunde.

Acest lucru reflectă cât de repede poate Tesla să construiască o mașină și să își atingă obiectivele.

Odată ce Giga Berlin și Giga Texas își vor deschide porțile, probabil că vom vedea viteze de producție similare.

Sursa foto: Wu Wa /YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri