Una din investițiile majore ale Sectorului 3, Parcarea publică Decebal, a intrat de la sfârșitul lunii noiembrie în uz public, cu titlul gratuit pentru o perioadă, urmând ca ulterior să fie aprobat un regulament pentru operarea locurilor de parcare subterane noi create. În prezent, Primăria Sectorului 3 mai așteaptă propunerile locuitorilor Capitalei privind regulamentul de funcționare al parcării.

Parcarea are două niveluri în subteran, 717 locuri și patru rampe de acces din Bulevardul Decebal, după cum urmează:

  • două spre Piața Muncii,
  • două spre Piața Alba Iulia.

Construirea lucrării a costat 93.886.782.34 lei fără TVA.

Proiectul de regulament din descriere și comentarii a fost elaborat de către Primăria Sectorului 3 și vizează operaționalizarea părcării și alocării spațiilor noi de parcare dar și închirierea spațiilor ce urmează a fi folosite pentru diverse activități conexe în subteran.

Deși etapa dezbaterii publice pe site-ul Primăriei Sector 3 s-a încheiat pe 7 ianuarie, puteți încă transmite observațiile sau recomandările dumneavoastră la adresa consilieri.s3@usrplus.ro, iar în momentul intrării în dezbaterea consiliului local, propunerile dumneavoastră o să fie luate în analiză.

Regulamentul propus până acum poate fi accesat AICI.

Tarifele propuse pentru parcare sunt:

  • Subsol 1- 363 locuri de parcare cu plată: 5 lei/ oră, 40 lei/ zi, 200 lei/ lună, 1.400 de lei/ an,
  • Subsol 2- 354 locuri de parcare de reședință care se vor aloca prin licitație.

Informațiile au fost publicate de Eugen Matei, consilier al Primăriei Sector 3, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Eugen Matei/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri