Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, anunță că urmează lansarea licitației pentru ultimele două loturi ale sectorului Buzău Focșani(parte din A7) și că le-a cerut celor de la CNAIR să impună un ritm alert care să permită finalizarea lucrărilor chiar înainte de termenii contractuali.

”Le-am cerut să impună un ritm alert care să permită finalizarea lucrărilor chiar înainte de termenii contractuali! În martie începe oficial sezonul de construcții și nu ne mai permitem noi întârzieri în execuția lucrărilor demarate. Este obligația CNAIR să identifice problemele și să găsească soluții pentru a evita apariția blocajelor. În paralel, continuăm procesul de modificare a legislației pentru a putea debloca situațiile care intervin în derularea proiectelor și am cerut CNAIR să vină cu propuneri clare”, a declarat Sorin Grindeanu.

Grindeanu a trecut în revistă alături de CNAIR și stadiul proiectelor în derulare, menționând că zilele următoare se va lansa în licitație ultimele două loturi ale sectorului Buzău-Focșani(parte din A7). El a făcut referire și la activitatea din șantiere, menționând că sunt constructori care lucrează inclusiv în perioada de iarnă, dar sunt și șantiere care au o evoluție slabă, punctând că cei care sunt în întârziere trebuie să recupereze timpii pierduți.

”Am să verific în continuare toate șantierele și am să ofer sprijin acolo unde soluționarea problemelor ține de minister. Acest lucru este valabil și la contractele pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate și a Proiectelor Tehnice. Îmi doresc însă și ca antreprenorii să fie, la rândul lor, corecți și să respecte contractele semnate!”, mai adaugă ministrul Transporturilor.

Sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri