Benzinăriile din mai multe orașe din țară au fost luate cu asalt de românii care au căzut pradă unor mesaje false. Informațiile FALSE care au circulat pe diverse canale de social media sau care au putut fi regăsite în diverse publicații transmiteau în mod eronat că prețul la benzină și la motorină va ajunge mâine (10 martie 2022) la 11 lei. Ministrul Energiei, Virgil Popescu a dezmințit informația și a făcut un apel la calm, motivând că NU există niciun motiv de panică. Vă prezentăm în continuare care este prețul pentru benzină, respectiv, motorină în orașele din România.

Cât costă litrul de benzină în orașele din România. Cum poți să verifici prețul real la carburanți

În Timișoara, unul dintre orașele în care s-a creat isteria legată de creșterea falsă a prețurilor la carburanți, un litru de benzină standard la stațiile Petrom costă 7.48 de lei. La benzinăriile OMV, un litru de benzină are un preț de 7.61, în timp ce la benzinăriile MOL, un litru costă 8.37 și 8.41, în funcție de benzinărie.

Monitorul Preturilor

Tot în Timișoara, un litru de motorina standard costă 7.59 la Petrom, la OMV prețul ajunge la 7.68, iar la MOL prețul pentru un litru de motorină se ridică la 8.98, potrivit platformei Monitorul Prețurilor, o sursă de încredere care centralizează prețul carburanților, fiind lansată de Consiliul Concurenţei.

Și Petrom are o hartă acualizată în timp real pe site-ul lor oficial.

Virgil Popescu: „Fac un apel la români să NU stea la coadă”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a transmis un mesaj la Digi 24 prin care îndeamnă populația la calm, în urma zvonurilor create ce arată că prețul la benzină și la motorină ar ajunge mâine, 10 martie la 11 lei.

„Nu vorbim de lipsa de benzină și motorină. Fac un apel la români să NU stea la coadă pentru că vor găsi benzină în benzinării. Nu e absolut niciun motiv, nu se va dubla prețul nu se va ajunge nici la 9 lei, nici la 10, nici la 11 lei”, a spus acesta într-o intervenție la postul TV.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri