Autovit.ro și compania de creditare Cetelem au semnat un parteneriat prin care cei dornici să-și cumpere mașini second-hand pot accesa banii necesari mai repede. Suma maximă este de 225.000 de lei. Doritorii pot simula valoarea și durata împrumutului și completa un formular de contact direct pe site-ul Autovit.

Potrivit Cetelem, valoarea medie contractată de clienți pentru un credit auto se ridică la aproximativ 8.000 euro. Clienții trebuie să aibă vârsta între 18 și 70 de ani și minimum trei luni vechime la locul de muncă. Creditul poate fi accesat și de persoane fizice autorizate sau pensionari.

„Am oferit posibilitatea ca posibilii clienți să verifice istoricul mașinii dorite direct pe site-ul nostru sau să acceseze un credit de nevoi personale cu rate fixe pentru achiziția ei. Informația este importantă și chiar ne dorim ca utilizatorii Autovit.ro să cunoască povestea mașinii lor și cum să o obțină”, a declarat Sorin Bălan - Head of Operations Autovit.ro & OLX Motors.

Am oferit posibilitatea ca posibilii clienți să verifice istoricul mașinii dorite direct pe site-ul nostru

Sorin Bălan, Autovit.ro & OLX Motors

Credit auto Cetelem, accesat direct prin intermediul platformei Autovit.ro, presupune avans și comision de analiză zero și rate fixe pe durata creditării. Creditul este flexibil, adaptat bugetului, iar durata contractului este între 6 și 60 luni, cu posibilitatea de închidere anticipată. Autoturismul se înmatriculează direct pe numele solicitantului creditului. Totodată, prin acest parteneriat, clienții Autovit.ro pot accesa și un card de credit care poate fi folosit pentru service auto sau pentru achiziționarea de accesorii auto.

Autovit.ro a creat pentru utilizatori o pagină dedicată finanțării pe site: //blog.autovit.ro/cetelem/. Aici, utilizatorii pot simula valoarea și durata împrumutului și pot completa un formular, urmând să fie contactați în aproximativ 24 de ore de un reprezentant Cetelem pentru consultanță financiară personalizată.

Cum arată clientul de mașină luată prin credit

Potrivit datelor furnizate de companie, caracteristicile clientului care achiziționează o mașină prin credit de nevoi personale definesc un client matur, cu vârsta de 40 de ani, din mediul urban, de sex masculin, căsătorit, cu studii medii sau superioare, venituri peste medie, proprietar al propriei locuințe sau stabilit într-o locuință multigenerațională. Valoarea medie contractată de clienți pentru un credit auto se ridică la aproximativ 8.000 euro.

În 2021, piața mașinilor second-hand din import a crescut, iar tranzacțiile cu mașini second-hand pe plan intern au avut cel mai bun an din istoria lor. Piața mașinilor second-hand din import a crescut de la 381.495 unități în 2020 la 395.759 unități în 2021 și s-au înregistrat 20% mai multe reînmatriculări, versus anul anterior. Luna martie 2021 a marcat 63.998 de mașini reînmatriculate, fiind luna cu cele mai multe mașini înmatriculate din istoria României.

Autovit.ro este cea mai mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunar și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri