Cefin Romania, cel mai mare dealer Iveco din tara, a inaugurat, saptamana aceasta, la Constanta, un centru auto de comercializare si service pentru vehiculele Iveco in care a investit 1,5 milioane euro, conform unui comunicat remis vineri agentiei NewsIn
Cefin Constanta se intinde pe o suprafata de 16.400 metri patrati, din care zona construita este de 3.000 metri patrati, impartita astfel: zona de receptie clienti, birouri comerciale, zona de 1.000 de metri patrati de service care cuprinde zece posturi de lucru, cu trei elevatoare de 27 tone, trei elevatoare de 5 tone, o linie ITP, spalatorie auto pentru vehicule comerciale, 350 de metri patrati de magazie cu peste 4.000 de repere de piese, cantina, vestiare si sala de fitness pentru angajati, expozitie permanenta cu toata gama de vehicule comercializate precum si spatii de parcare pentru clienti si angajati, conform comunicatului companiei.

Centrul din Constanta este al saptelea pe care compania il are in tara, celelalte aflandu-se la Bucuresti, Timisoara, Pitesti, Ploiesti, Arad si Galati. Pe langa comercializarea masinilor Iveco, Cefin Romania mai desfasoara activitati de service, executii caroserii, montari si service pentru aparate de incalzire si aer conditionat, resapare anvelope, comert cu piese de schimb, anvelope si filtre.

Cefin Romania e divizia auto a Cefin Holding, compania care mai activeaza pe piata de imobiliare si in industrie. Cefin Holding este o companie cu capital italian care activeaza in Romania, Italia, Bulgaria si Ungaria. Cefin Holding realizeaza in Romania 70% din cifra sa de afaceri.

Cefin Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 130 milioane euro si a vandut 1.800 de vehicule. Pentru acest an estimeaza afaceri de 170 milioane euro si vanzari de 2.400 de unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri