Versiunea Logan berlina produsa in Brazilia va fi lansata in a doua parte a acestei luni in Argentina si va avea preturi cuprinse intre 10.500 si 12.950 euro, in functie de motorizare si echipare, informeaza NewsIn citand carsale.uol.com.br. Modelul care va fi disponibil din 20 mai va fi oferit in doua versiuni de motorizare: benzina 1,6 litri si motorina 1,5 litri, fiecare cu doua variante de echipare: Comfort si Luxe.

Versiunea pe benzina va avea preturi intre 44.000 si 48.600 pesos argentinieni (10.550 - 11.650 euro), iar varianta cu motor diesel va costa intre 49.300 si 54.000 pesos (11.800 - 12.950 euro). Versiunea pe benzina are motor de 105 cai putere, viteza maxima de 183 km/h, si optiuni precum CD-player sau oglinzi cu actionare electrica la nivelul de echipare Luxe.

Modelul Logan care va fi lansat in Argentina este produs in Brazilia, unde alianta Renault - Nissan are trei fabrici in complexul Ayrton Senna din orasul Curitiba. Uzinele inaugurate in 1998 produc in prezent modelele Renault Clio, Clio Sedan, Megane, Megane Grand Tour, Master si Scenic, iar pentru Nissan, uzinele produc modelele Frontier si Xterra.

Complexul are o capacitate anuala de productie de 200.000 de unitati, iar pentru vehiculele platformei Logan capacitatea anuala este de 110.000 unitati, destinate in special pietei locale, plus pentru exporturi in Argentina si Mexic. Pentru a creste productia zilnica de la 300, la 450 de masini, Renault a adaugat la inceputul lui aprilie inca un schimb si a angajat 600 de muncitori. Modelul Logan va fi lansat pe piata braziliana in iunie. Francezii vor exporta modelul Logan in Mexic sub sigla Nissan.

Logan a fost lansat in toamna lui 2004 in Romania, iar in prezent este produs in sapte tari si comercializat pe 55 de piete. Gama Logan cuprinde in prezent trei modele: berlina, break-ul numit MCV si furgonul numit Logan VAN, iar in 2009 va avea sase modele. Grupul Renault a vandut pe plan mondial peste 450.000 de unitati Logan din momentul lansarii, iar in 2007 a mai demarat productia in India si Iran.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri