Din cauza scumpirii carburanților în Statele Unite, un șofer Uber Eats din Texas a cheltuit practic tot ce a câștigat pe tura sa ca să alimenteze mașina.

Conducătorul auto a explicat pentru Business Insider că a decis să-și suplimenteze veniturile făcând livrări pentru Uber Eats. În a doua sa tură a câștigat în patru ore 30,97 de dolari din 8 livrări – dar a alimentat de 30,6 dolari. Luând în considerare timpul consumat și uzura mașinii, practic a pierdut bani.

”A doua tură a fost și ultima mea tură”, a spus el. ”Nu o să mai fac asta”.

Nici în prima tură șoferul nu ar fi câștigat mai mult, dar a primit bacșișuri de 16 dolari, care i-au dat încredere să continue. ”Sper ca, după ce citesc povestea mea, măcar alții să nu-și irosească timpul și banii lucrând pentru Uber Eats”, a spus el.

Compania nu a comentat situația. Potrivit Insider, acesta nu este deloc singurul caz din America în care partenerii Uber Eats abia își acoperă din comenzi costurile cu carburantul consumat pentru livrări.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri