O persoană care locuieşte în municipiul Tulcea a câştigat un loc de parcare după ce a licitat 100.000 de lei. Aceasta va trebui să plătească suma în termen de cinci zile, în caz contrar nu va mai putea participa la nicio licitaţie de acest fel care se va organiza în următorii trei ani.

Primarul municipiului, Ştefan Ilie, a declarat luni pentru AGERPRES că în momentul licitaţiei persoana care a anunţat suma record a fost sunată de gestionarul aplicaţiei prin care autoritatea locală organizează aceste tranzacţii.

"Persoana care a licitat suma a dat asigurări că nu a greşit cu nimic şi că suma este corectă. Dacă nu va achita banii în termenul de cinci zile, în următorii trei ani nu va mai putea participa la nicio licitaţie", a menţionat primarul.

Citește și: Antreprenor: Nu sunt prea puține locuri de parcare în București, ci sunt prea multe mașini

El le-a recomandat tuturor persoanelor care văd sume record licitate pentru un loc de parcare să participe la tranzacţie cu suma minimă - 150 de lei.

"Banii nu vor fi pierduţi, fiindcă e greu de crezut că cei care licitează sume astronomice îşi permit să le şi plătească şi atunci vor avea locul de parcare asigurat cu suma minimă admisă", a precizat Ştefan Ilie.

Autoritatea locală a organizat, la începutul celui de-al doilea semestru al acestui an, primele licitaţii pentru parcările rezidenţiale. În urma primelor tranzacţii, cel mai mare preţ care este plătit de o persoană pentru un asemenea spaţiu a fost stabilit la 1.500 de lei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri