DaimlerChrysler a afisat castiguri pe primul trimestru inainte de deducerea dobanzii si impozitarii in valoare de 2,04 miliarde euro (2,76 miliarde dolari), peste asteptarile analistilor, deoarece profitul obtinut de Mercedes Car Group a compensat pierderile de la Chrysler, potrivit NewsIn.

Reprezentantii DaimlerChrysler au estimat marti ca rezultatele EBIT pentru 2007 vor creste la 7 miliarde euro, cu excluderea efectelor generate de vanzarea Chrysler, cu ocazia prezentarii primelor prognoze detaliate pentru 2007.

Analistii care au participat la un sondaj Reuters au estimat ca DaimlerChrysler va inregistra un profit operational de 1,545 miliarde euro in primul trimestru din 2007.

Al cincilea producator de automobile din lume, care a anuntat luni vanzarea pachetului majoritar de actiuni de la Chrysler catre grupul care administreaza fonduri de investitii Cerberus Management Capital, a prezentat pentru prima data rezultatele sale, in conformitate cu standardele International Financial Reporting.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Audi, Mercedes si BMW pun la bataie MLD. pentru Nokia HERE Maps