Porsche Engineering, furnizor de servicii tehnologice și subsidiară deținută în totalitate de Porsche, își consolidează prezența în România și anunță deschiderea oficială a biroului său din Timișoara, cu planuri de dezvoltare pe termen lung. Porsche Engineering Romania mizează pe o strânsă colaborare cu autoritățile locale și cu partenerii academici, precum Universitatea Politehnica Timișoara.

Biroul din Timișoara este localizat în centrul orașului, în clădirea United Business Center din Iulius Town Timișoara. Acesta are o surprafață de 2.110 m² și este un spațiu adaptat pentru stilul de lucru în regim hibrid. „Prin investiția pe care o facem în biroul nostru din Timișoara, o locație dotată cu tehnologiile care susțin modul de lucru hibrid, care le pune la dispoziție colegilor și canale moderne de comunicare internă, ne dorim să continuăm consolidarea unei culturi în care oamenii sunt pe primul loc”, a explicat Marius Mihailovici, Managing Director Porsche Engineering în România.

„Timișoara, centrul unuia dintre cele mai complexe clustere de automotive din România, este fericită să găzduiască noul centru de cercetare și dezvoltare de top al Porsche Engineering. Orașul nostru este încântat să reprezinte viitorul mobilității și al transportului, atât la nivel de investiții, cât și ca centru ce aduce împreună talentele implicate în construirea acestui viitor”, a transmis Dominic Fritz, Primarul Timișoarei. „Mediul de afaceri împărtășește angajamentul nostru de a construi un oraș sustenabil, concentrat pe comunitate și suntem nerăbdători să vedem cum va evolua colaborarea noastră cu Porsche Engineering.”

În 2023, Porsche Engineering Romania își propune să recruteze peste 100 de oameni în cele două locații din Cluj-Napoca și Timișoara, care au competențe în zone precum AI, Big Data, Cloud, Infotainment, ADAS, Connectivity, dar și în alte segmente din sfera IT pentru automotive care vor susține dezvoltarea vehiculelor inteligente și conectate ale viitorului. Dintre aceștia aproximativ 50 de dezvoltatori și ingineri software vor fi angajați în Timișoara.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri