Gigantul german HELLA va deschide un centru de proiectare și dezvoltare în proiectul office Palas Campus, realizat de IULIUS în centrul Iaşului, unde va ocupa un spațiu de 1.300 mp în hub-ul de business care se va forma în ceea ce va fi cea mai mare clădire de birouri ca suprafaţă din România.

HELLA este prezent în România de 17 ani și are cinci centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, Iași și Oradea, cu aproximativ 5.000 de angajați.

„HELLA a găsit în Iași o comunitate puternică de specialiști calificați, formați în universitățile din oraș. Vom lucra cu tehnologii avansate, la proiecte inovatoare pentru produse radar, care contribuie la dezvoltarea megatrendului de conducere autonomă. Astfel, dorim să oferim echipei noastre condiții de muncă la cel mai înalt standard.

În Palas Campus, beneficiem de infrastructură modernă, de nivelul celei existente în alte oraşe occidentale unde suntem prezenți și le putem oferi, astfel, angajaților un mediu de lucru atractiv și inspirațional, în care să poată concepe proiecte inovatoare”, a declarat Marius Adam, care de curând a devenit director al noului HELLA Technical Center Iași.

Centrul HELLA va avea o suprafaţă de 1.300 mp şi va acomoda o echipă formată din aproximativ 100 de ingineri. Specialiştii din noua locaţie se vor focaliza pe produse complexe şi tehnologii inovatoare care dezvoltă conducerea autonomă a maşinilor.

Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare din Iaşi, compania HELLA caută specialişti în domeniul System Engineering, Software Development, Testare Software şi Testare de Sistem.

Gigantul german HELLA va deschide un centru de proiectare și dezvoltare în proiectul office Palas Campus, realizat de IULIUS în centrul Iaşului. HELLA va ocupa un spațiu de 1.300 mp în hub-ul de business care se va forma în ceea ce va fi cea mai mare clădire de birouri ca suprafaţă din România.

Aflat în proximitatea ansamblului mixt Palas Iaşi, Palas Campus, o investiţie în valoare de peste 120 milioane de euro a grupului IULIUS, va fi cea mai mare clădire de birouri din România ca suprafaţă, dispunând de 60.000 mp închiriabili. Complexul office este 100% închiriat de mari companii internaţionale din IT&C, automotive, banking şi health&pharma, transformându-l într-un pol de business competitiv la nivel naţional.

„Scopul IULIUS, prin proiectul office premium Palas Campus, este să susțină planurile de dezvoltare ale marilor companii. Prin prezenţa HELLA în ansamblul nostru de birouri din centrul Iaşului, alături de celelalte mari companii, se consolidează un hub tehnologic care va fi relevant la nivel național, va adăuga valoare Iașiului și îi va spori atractivitatea”, a spus Ionuț Pavel, Office Buildings Manager Palas Iași & Palas Campus.

Palas Campus este un amplu proiect office clasa A, cu o suprafaţă de 54.000 mp de birouri şi alţi 6.000 mp de retail, compus din șase corpuri, conectate la parter și la primele trei etaje. Două niveluri subterane sunt alocate unei parcări cu o capacitate de aproximativ 625 de locuri.

Campusul va include spații de tip coworking în aer liber, un concept nou de food market, cu restaurante, cafenele și terase, un hub medical, o zonă de servicii care să faciliteze promovarea producătorilor locali, spații pentru dușuri și vestiare, precum și locuri de parcare a bicicletelor.

Sursa foto: IULIUS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri