Adient Trim Ploiești, o companie specializată în producția de tapițerii pentru segmentul auto, face angajări. Filiala românească a companiei care se numără printre cei mai importanți producători de tapițerii auto, vrea să angajeze 120 de lucrători, cu sau fără experiență, pentru a umple posturile de lucru la mașinile de cusut din zona de coasere a fabricii.

Adient Trim Ploiești își mărește echipa la început de 2023 și caută persoane interesate să lucreze în atelierul de coasere al fabricii ploieștene. Locurile de muncă sunt disponibile pentru persoanele care au cel puțin 8 clase absolvite, atât necalificate, cât și cu experiență, din Ploiești și zonele limitrofe. Încă din prima lună în fabrică, noii angajați beneficiază de o perioadă plătită de instruire și adaptare la locul de muncă.

Ulterior, la pachetul format din salariu și tichete de masă se adaugă bonus de performanță și multiple prime pe parcursul anului, dar și bonusuri. Compania a anunțat și că orele suplimentare se plătesc cu 200%. Angajații beneficiază și de spor pentru orele de noapte și de week-end. Beneficiile personalizate includ transport gratuit pe cele peste 20 de rute ale companiei și vouchere de vacanță.

„Chiar dacă trăim încă într-un context global complicat, cererea clienților pentru produse Premium a crescut și drept urmare ne concentrăm acum atât pe fidelizarea și recompensarea angajaților actuali care sunt responsabili de aceste rezultate pozitive, cât și pe procesele de recrutare,” a spus Adrian Diță, Plant Manager Adient Trim Ploiești.

Compania a luat decizia ca în anul 2023 să ofere creșteri importante ale componentelor din pachetul salarial oferit echipei sale. Astfel, angajații beneficiază de o creștere a salariului în două tranșe, în lunile ianuarie și mai, înregistrând o majorare totală de 14%. În plus, pe parcursul anului, angajații companiei se vor mai bucura de o altă creștere a tichetelor de masă, dar și a primelor.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șase unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Adient (NYSE: ADNT) este lider global în scaune auto. Cu aproximativ 75.000 de angajați în 31 de țări, Adient conduce peste 200 de unități de producție/asamblare la nivel mondial. Compania produce și livrează scaune auto pentru toți marii producători de echipamente originale. De la sisteme complete de scaune la componente individuale de spumă, huse și componente metalice, compania acoperă fiecare pas din procesul de fabricație a scaunelor auto.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri