Având în vedere numărul mare de solicitări privind atribuirea locurilor de parcare în Sectorul 4 al Municipiului București, Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 oferă cetățenilor posibilitatea închirierii unor locuri de parcare suplimentare față de cele utilizate deja, anunță Primăria Sectorului 4, printr-un comunicat de presă.

Mai exact, locuitorii Sectorului 4 pot beneficia de două sau mai multe locuri de parcare pentru aceeași adresă de domiciliu/reședință sau sediu/punct de lucru dacă îndeplinesc o serie de condiții.

Astfel, dacă în zona în care locuiți identificați un loc de parcare neocupat și pentru care nu există nicio solicitare de atribuire înregistrată din partea unei persoane care nu deține niciun astfel de loc, atunci puteți să faceți demersurile pentru închirierea lui, anunță Primăria.

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să depuneți o solicitare privind intenția dumneavoastră pe platforma online www.mobilitateurbana4.ro. Apoi, într-un interval de șapte zile calendaristice de la data validării solicitării dumneavoastră trebuie să achitați taxa locală pentru locul de parcare de reședință, specifică zonei (A,B,C,D), precum și tariful suplimentar în valoare de 500 de lei + TVA pentru fiecare nou loc de parcare închiriat.

Plata se poate efectua utilizând următoarele instrumente:

  • online pe www.mobilitateurbana4.ro;
  • prin aplicația ”Primaria Sectorului 4”;
  • numerar/cu cardul la automatele SelfPay.

Modificările au fost votate în ședința Consiliului Local Sector 4, de la finalul anului trecut, în cadrul căreia, consilierii locali au introdus noile prevederi în ”Metodologia de gestionare a locurilor de parcare aflate pe domeniul public sau privat al Municipiului București de pe raza Sectorului 4”, care vor fi puse în aplicare începând cu data de 01 februarie 2023.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri