Dacia a prezentat, în premieră, nivelul de echipare „Extreme” care este oferit, în primă instanță, pentru modelul electric Spring. Acesta primește o motorizare nouă, de 65 de cai putere, dar și o nouă culoare de caroserie, Slate Blue, și o serie de elemente de design exclusive care „abordează un registru outdoor” conform companiei.

Dacia Spring este, de acum, disponibilă și cu mai multă putere. Pe lângă motorul electric de 33 kW (45 de cai putere), ținut în viață de o baterie de 27,4 kWh, își face loc în gamă și un motor mai puternic de 47,8 kW (65 de cai putere). Acest nivel de echipare va intra, în perioada următoare, și în oferta modelelor Sandero, Duster și Jogger. O serie de elemente de design exterior, dar și niște elemente de design interior, scot în evidență modelele Extreme. În cazul lui Spring, Extreme înlocuiește varianta Expression.

Producătorul autohton a oferit o listă cu toate detaliile care scot în evidență acest pachet de echipare superior:

La exterior:
⦁ Carcasele oglinzilor retrovizoare sunt vopsite în culoarea Copper Brown. Aceeași nuanță se regăsește și pe barele de pavilion, pe ornamentele de sub blocurile optice, pe capacele roților și pe logotipul Dacia de pe hayon.
⦁ Ușile din față sunt decorate cu un stripping care amintește de elementul distinctiv al modelului Duster amplasat între uși și aripile din față.
La interior:
⦁ Un ornament specific pentru pragurile ușilor.
⦁ Covorașe de cauciuc cu ornament specific pentru locurile din față.
⦁ Conturul aeratoarelor și cel al planșei de bord sunt de culoare Copper Brown.
⦁ Materialul care îmbracă scaunele dispune de cusături aparente de culoare Copper Brown, în timp ce sigla Dacia Link este imprimată pe spătarul scaunelor din față.

Noua motorizare, denumită Electric 65, este asociată cu un nou reductor specific și oferă accelerații și reprize mai energice pe o plajă de utilizare extinsă. Echipat cu acest motor Electric ELECTRIC 65, Spring Extreme dispune de o autonomie de 220 de kilometri în ciclu WLTP Mixt (și 305 km în ciclu WLTP City). Motorul Electric 45 (45 CP/33 kW) va fi în continuare disponibil pe nivelul de echipare Essential. O Dacia Spring Essential costă 20.800 de euro, iar Extreme costă 22.450 de euro - prețuri fără tichete de orice fel de la stat.

Spring Extreme va putea fi comandat în rețeaua de agenți autorizați Dacia din România începând din data de 16 ianuarie.

Sursa foto: Dacia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri