Un plan de măsuri suplimentare pentru semnalizarea înălţimii maxime admise de 3,5 metri privind circulaţia vehiculelor prin Pasajul Unirii a fost aprobat, în şedinţa Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul municipalităţii, a anunţat Primăria Sectorului 4, scrie Agerpres.

Planul a fost elaborat de echipa de management tehnic a autorităţii locale, în colaborare cu specialiştii Brigăzii de Poliţie Rutieră, Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, ca urmare a incidentelor înregistrate în interiorul şi exteriorul Pasajului Unirii.

Perioada de implementare a acestor măsuri va fi de aproximativ 60 de zile, interval condiţionat de timpii de livrare a sistemelor de semnalizare şi avertizare.

Primăria Sectorului 4 aminteşte că, înainte de a redeschide circulaţia în Pasajul Unirii, în septembrie 2022, sistemele de presemnalizare şi semnalizare referitoare la limita de înălţime maximă admisă de 3,5 metri pentru circulaţia prin Pasajul Unirii, precum şi lucrările de implementare a acestor sisteme au primit aviz de la Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul municipalităţii.

Lucrările efectuate anul trecut au vizat punerea în siguranţă a Pasajului Unirii, pentru ca, în următoarele etape, să fie abordate şi problemele structurale ale planşeului Unirii, precum şi consolidarea şi hidroizolaţia pasajului.

Executantul lucrărilor de punere în siguranţă a Pasajului Unirii este firma Bog'Art, iar proiectarea tehnică a fost realizată cu sprijinul specialiştilor de la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, se arată în comunicatul citat.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri