Hai să facem un exercițiu de imaginație și să ne gândim la următoarea întâmplare: ești în trafic și ești oprit de un ofițer de la poliție pentru un control de rutină. Acesta îți cere să îi prezinți toate documentele mașinii, începi să le cauți frenetic prin toate buzunarele și prin torpedoul mașinii, dar nu găsești nimic. În cele din urmă, ești amendat, pentru că nu ai avut asupra ta actele necesare sau îți erau expirate și nu ți-ai adus aminte să le reînnoiești. Ce poți face, pentru ca, pe viitor, să nu te mai regăsești în astfel de situații neplăcute?

În ultimii ani, dezvoltarea tehnologiei a permis crearea de aplicații utile și eficiente pentru a ajuta oamenii să-și gestioneze autoturismele în mod mai ușor și mai eficient. Una dintre aceste aplicații este MyCar Assistant, o aplicație gratuită, care permite proprietarilor să aibă toate documentele și informațiile despre mașina lor la îndemână, dar și să introducă date despre lucrările de întreținere efectuate.

Beneficiile utilizării unei astfel de aplicații sunt multiple. Aplicația te poate ajuta să păstrezi toate documentele mașinii într-un singur loc și te scapă de acele căutări interminabile și stresante prin sertare sau diferite dosare. Cu MyCar Assistant, ai acces rapid la orice document de care ai nevoie, cum ar fi actul de înmatriculare, asigurarea, ITP-ul, RCA-ul sau datele de mentenanță a mașinii. Utilizarea aplicației poate ajuta proprietarii de mașini să fie mai bine organizați și să aibă o imagine de ansamblu asupra stării mașinii lor. Aplicația poate fi folosită pentru a introduce date despre kilometrajul mașinii, data ultimei revizii, schimbarea uleiului sau altor piese importante. Astfel, proprietarii pot monitoriza eficient starea mașinii lor și pot fi informați când este timpul să efectueze o revizie sau o reparație.

Un alt avantaj al aplicației este că poate ajuta proprietarii de mașini să-și crească șansele, în cazul în care doresc să le vândă, în viitor. Un istoric detaliat al întreținerii mașinii poate fi un factor important în decizia cumpărătorilor și poate crește valoarea mașinii. Prin urmare, introducerea datelor despre întreținerea mașinii într-o astfel de aplicație poate ajuta proprietarii să-și maximizeze profitul, atunci când vine vorba de vânzarea mașinii lor. MyCar Assistant ajută proprietarii să aibă toate informațiile la îndemână și un control mai bun asupra întreținerii mașinii lor.

Aplicația MyCar Assistant vine cu o soluție pentru toate acestea: ești mereu la curent cu documentele mașinii sau flotei, care expiră, cu lucrările de mentenanță, daunele și cheltuielile flotei, economisești timp și reduci costurile. Cu MyCar Assistant, reînnoiești polița RCA direct din aplicație, scapi de sticky notes-urile lipite peste tot și poți programa vehiculele la service.

MyCar Assistant este o aplicație pe care o poți folosi atât de pe telefonul mobil, cât și de pe desktop, care îți permite să îți păstrezi toate documentele mașinilor tale într-un singur loc, accesibil mereu și oriunde. Cu această aplicație, nu mai trebuie să te îngrijorezi cu privire la pierderea documentelor sau să le cauți prin toate locurile posibile din mașină, atunci când ai nevoie de ele. În plus, MyCar Assistant îți trimite notificări prin care te anunță înainte ca un document să expire, astfel încât să ai timp suficient să îl reînnoiești, înainte să fie prea târziu.

Pe lângă toate acestea, MyCar Assistant îți oferă și posibilitatea de a gestiona toate cheltuielile legate de mașina ta. Poți să adaugi informații despre combustibil, întreținere, reparații și alte cheltuieli legate de mașină, astfel încât să poți avea mereu o privire de ansamblu asupra costurilor. Această funcție este foarte utilă, în special pentru cei care dețin mai multe mașini, pentru companiile care dețin o flotă sau un parc auto mare. Și mai mult, MyCar Assistant este foarte ușor de utilizat și are o interfață intuitivă și prietenoasă. Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, MyCar Assistant îți oferă soluția potrivită pentru gestionarea documentelor mașinii, în cel mai eficient și ușor mod. Documente precum RCA, ITP, asigurări auto sau altele, legate de mentenanța auto pot fi adăugate și accesate, cu ușurință, oricând și de oriunde, direct de pe telefonul mobil. Aplicația te ajută să fii mai organizat în ceea ce privește documentele auto. Poți crea dosare separate pentru fiecare mașină în parte, astfel încât să poți găsi rapid documentele relevante pentru fiecare vehicul. Mai mult, poți să adaugi note și să setezi alerte pentru a te asigura că nu pierzi niciodată termenele limită pentru IPT, asigurare sau alte acte necesare și importante.

Gestionarea unei flote de mașini poate fi o sarcină complexă, mai ales dacă nu există un sistem organizat, pentru a urmări informațiile despre fiecare vehicul în parte. O bună gestionare a unei flote de mașini implică mai mult decât achiziționarea de vehicule. Este necesară monitorizarea stării fiecărui vehicul, să se țină evidența consumului de combustibil și a altor costuri, precum și să se verifice periodic documentele necesare, pentru a fi în conformitate cu legea. Digitalizarea oferă un control mai mare asupra tuturor aspectelor legate de gestionarea flotei, ceea ce permite o eficiență sporită. Prin intermediul aplicației MyCar Assistant, companiile pot urmări și gestiona informații legate de fiecare vehicul, mai ales cele care privesc starea de sănătate a mașinii. Aceste informații pot fi utilizate pentru a optimiza rutele și pentru a planifica mentenanța și reparațiile în timp util, astfel încât vehiculele să fie întotdeauna în cea mai bună formă. Odată ce aplicația este instalată pe telefonul mobil sau pe desktop, se vor putea introduce informații despre fiecare mașină, cum ar fi numărul de înmatriculare, marca, modelul, anul de fabricație, data și locul de achiziție, precum și alte detalii relevante. De asemenea, aplicația permite adăugarea documentelor importante, ca de exemplu polița de asigurare, revizia tehnică periodică sau actul de identitate al vehiculului.

Aplicația MyCar Assistant ajută proprietarii de autoturisme să fie mai bine organizați și informați despre starea mașinii lor, dar și să maximizeze valoarea mașinii, în cazul în care doresc să o vândă. Cu o astfel de aplicație la dispoziție, deținătorii de mașini pot fi siguri că au toate informațiile importante la îndemână.

Aplicația MyCar Assistant poate fi descărcată, gratuit, de pe Google Play sau App Store.
#mycarassistant #portofeldigital #acteauto #auto #flota

Sursa foto: my-car.co/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri