Producatorul francez de automobile Renault a anuntat marti ca va lansa pe piata noul model Twingo incepand cu data de 15 iunie, urmand a prezenta noul model Laguna la data de 5 iunie, informeaza NewsIn.

Cele noua modele noi fac parte din programul ambitios al Renault, de a lansa 26 de modele noi pana in 2009. Renault va prezenta noul model Laguna incepand cu data de 5 iunie, acest automobil putand marca revenirea grupului francez in segmentul de lux. Modelul Laguna va fi lansat oficial in septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Renault a precizat ca noul Twingo are drept tinta o baza de clineti mai larga decat predecesourul sau, un automobil de mici dimensiuni ce s-a vandut in peste 2,4 milioane de exemplare incepand cu aprilie 1993.

Pentru piata britanica va fi disponibil un model cu volan pe dreapta, noul Twingo urmand a fi dotat cu un motor de 1,5 dCi. Acest automobil completeaza seria de automobile de mici dimensiuni, din care mai fac parte modelele Clio Campus, Modus si Clio III. Acest automobil este produs la uzina Novo Mesto din Slovenia.


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cele mai bune anvelope de iarna testate de ADAC in 2018