Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav este oficial finalizat, conform unei postări de Facebook ale reprezentanților aeroportului. Inaugurarea acestuia, programată pe data de 15 iunie, s-a prelungit pe cursul a trei zile în care sunt programate concerte şi transmisii live din avion.

Construirea infrastructurii Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav a ajuns în punctul final al ultimelor proceduri de recepţie. Acestea au vizat încheierea construcţiei şi funcţionalizării clădirii de contingenţă şi a turnului de control virtual care va asigura dirijarea zborurilor pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav.

Comisia de recepţie la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „Asigurarea serviciilor de navigaţie aeriană la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav/ Realizarea infrastructurii fizice şi dotarea ei cu echipamente specifice” a fost formată din specialişti reprezentând Consiliul Judeţean Braşov, Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA RA, DNSAR Arad, Primăria Oraşului Ghimbav, DSNAR Arad, Inspectoratul Judeţean în Construcţii Braşov, alături de specialişti ai antreprenorului – asocierea de firme SC UTI Construction and Facility Management SA – SC BOG’ART SRL care a executat contractul, precum şi ai dirigintelui de şantier.

Inaugurarea aeroportului: sărbătorită cu Ştefan Bănică Jr.

Se pare că brașovenii vor să se bucure din plin de noua facilitate a orașului. Inaugurarea aeroportului va fi sărbătorită pe datele de 10, 11 și 15 iunie cu un concert al cântărețului Ştefan Bănică Jr., conform publicației locale Bună Ziua Brașov. Vor fi cinci concerte, pe lista vedetelor care vor urca pe scenă fiind trupele Zdob şi Zdub şi Headaway, Olivia Adams şi Raluk. Bugetul alocat pentru divertismentul de la acest eveniment este de de 303.980 lei, cu tot cu TVA, sumă în care sunt incluse onorariile artiştilor, banii ce urmează a fi încasaţi de DJ şi MC (animator), dar şi taxele specifice.

Sursa foto: Facebook/ Aeroport Brașov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri