Pe pasajul de la Doamna Ghica se va circula la începutul acestei toamne, iar primele două tronsoane din Prelungirea Ghencea vor fi gata la sfârşitul primăverii lui 2024, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, conform Agerpres.

"Pe Prelungirea Ghencea sunt patru tronsoane, dintre care primele două vor fi gata în sfârşitul primăverii lui 2024, iar celelalte două vor fi scoase la licitaţie. O să avem în şedinţa de Consiliu General de sfârşit de iunie indicatorii şi după aceea imediat achiziţia publică pentru lucrări externe", a spus Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

În altă ordine de idei, el a subliniat necesitatea şantierelor pentru rezolvarea problemei termoficării în Capitală.

"Dacă vrem să rezolvăm odată pentru totdeauna problema căldurii din Bucureşti, ceea ce am început să facem în sfârşit, aceste şantiere sunt necesare, nu se pot schimba conducte fără să sapi în asfalt. Pe de altă parte, ceilalţi operatori - Apa Nova şi toţi ceilalţi - au lucrările lor de întreţinere, care sunt, de asemenea, normale", a menţionat edilul general al Capitalei.

Nicușor Dan, despre tramvaiul care a luat foc

Nicușor Dan a vorbit și despre incidentul în care un tramvai Imperio, de nouă generație, a luat foc pe Calea Văcărești. El a spus că că se vor mai înregistra astfel de incidente, dar mai puţine decât la tramvaiele vechi.

"Trebuie să ne uităm la tipul asta de probleme statistic. Sunt luni bune de când tramvaiele astea circulă. Aceleaşi tramvaie circulă în oraşe din România. O să mai fie incidente, dar ele sunt mult, mult mai puţine decât la tramvaiele vechi", a spus Nicuşor Dan, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a menţionat că a fost un incendiu produs de un aspect de la sistemul electric. "Nu a fost niciodată un călător în pericol. Au mai fost incidente. Statistic, deja, tramvaiele astea au zeci de mii de kilometri parcurşi şi e oarecum normal", a adăugat Nicuşor Dan.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri