Compania Citroen Romania SRL, infiintata de producatorul francez de automobile Citroen la jumatatea lui aprilie, va deveni de la 1 iulie importatorul marcii in Romania, Automotive Trading Services devenind dealer Citroen, au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei Citroen Romania SRL.
In acest moment, biroul Citroen din capitala are aproximativ zece angajati. Firma Automobile Citroen are un aport de 167.070 lei la capitalul societatii Citroen Romania SRL, echivalentul a 16.707 parti sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare, reprezentand 100% din capitalul social.

Societatea a fost inregistrata la Registrul Comertului pe 20 aprilie 2007, potrivit informatiilor publicate de companie in Monitorul Oficial.

Marca franceza Citroen este in prezent reprezentata in Romania de Automotive Trading Services (ATS), companie la care este actionar premierul Calin - Popescu Tariceanu.

In 2006, pe piata romaneasca s-au vandut 4.194 de automobile Citroen, in crestere cu aproape 20% fata de 2005, ceea ce a asigurat producatorului francez o cota de aproximativ 1,4% din piata auto romaneasca.
La nivel european, Citroen a inregistrat anul trecut o cota de 5,9%, dupa ce a vandut 911.000 de masini in 26 de tari de pe continent (in scadere cu 2%), conform statisticilor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri