Auto Napoli, concesionar din reteaua AutoItalia, a investit un milion de euro la Targoviste intr-un complex cu showroom si service unde vor fi comercializate automobile Fiat, Alfa Romeo, Lancia si Ssangyong, a anuntat joi compania, la deschiderea oficiala a complexului.
Noua concesiune are 600 metri patrati de showroom la parter si 300 metri patrati la etaj, atelierele de service au 400 de metri patrati, iar parcarea se intinde pe 2.000 de metri patrati. Directorul retelei de dealeri AutoItalia, Cristian Milea, a spus ca noua investitie a fost determinata de cererea tot mai mare din judetul Dambovita, iar tinta de vanzari pentru Auto Napoli in semestrul al doilea este 150 de unitati, dupa ce in primul semestru vanzarile au fost in jurul a 110 unitati, potrivit NewsIn.

Cel tarziu in septembrie, in reteaua AutoItalia va intra un complex din Ramnicu Valcea, iar tot in acest an va fi deschis si un centru la Arad. Cel mai probabil in 2008 va fi inaugurat si un showroom la Deva. Milea a mai spus ca in cel mult o luna vor incepe lucrarile la noul sediu AutoItalia din cartierul bucurestean Militari, unde se vor investi 2,5 milioane euro pentru bioruri, showroom si service-uri. Lucrarile vor fi gata in aproximativ un an, a mai spus reprezentantul AutoItalia.

Valoarea investitiilor reprezentantilor teritoriali ai AutoItalia va fi de 14,8 milioane euro anul acesta. in intervalul 2004 - 2006, dealerii AutoItalia au investit in total 10,25 milioane euro.

AutoItalia a vandut in primul semestru 6.672 automobile, in crestere cu 78% fata de perioada similara a anului trecut, cand importatorul comercializase 3.800 de automobile. Dintre vehiculele vandute intre ianuarie si iunie anul acesta, 4.041 au fost autoturisme Fiat iar 2.371 au fost utilitare ale aceleiasi marci.
Compania a avut in primele cinci luni o cota de 5,3% pe piata automobilelor noi de import. Anul trecut, AutoItalia a vandut 10.452 de autovehicule, cu 51% peste cele 6.900 comercializate in 2005. Obiectivul de vanzari pentru acest an este 15.000 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri