Importatorul general al marcii Maserati, Auto Italia, va lansa astazi pe piata romaneasca noul model Maserati Granturismo, prezentat la Salonul Auto de la Geneva, la preturi incepand de la 116.025 euro cu TVA inclus
Consumatorii romani de autoturisme premium si-au manifestat deja interesul de a achizitiona noul model, astfel incat deja consemnate sapte comenzi pentru Maserati Granturismo.

Maserati Romania a comercializat 53 de automobile de la intrarea pe piata din 2003. In 2006, au fost vandute 16 unitati, iar in primul semestru un Coupe si cinci modele Quatrroporte. Planurile companiei pentru 2007, care includ si modelul GranTurismo, anunta vanzari de 25 de unitati, iar pentru 2008 se asteapta la 30-35 de unitiati oferite clientilor, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii companiei.

Noul GranTurismo reprezinta replica italienilor la ofensiva germana reprezentata de Porsche 911, Audi R8 si BMW M6. Romania este cea de-a treia tara, din cele 58 in care exista o reprezentanta, in care se face lansarea oficiala.

GT-ul va veni echipat cu un propulsor V8 cu o capacitate de 4,244 litri ce dezvolta 405 CP , acelasi cu care este echipat si Ferrari F430. Atuurile acestui model sunt posibilitatea transportarii in conditii confortabile a 4 ocupanti, fiind un 2+2, exclusivitatea asigurata de numarul de unitati comercializate si folosirea solutiilor tehnice comune cu Ferrari.

Pretul de baza al sportivei italiene este de 97.500 EURO+TVA, optionalele mai pot insuma inca 35.000 de EURO. In Romania au fost comandate 7 modele, cu livrare in perioada octombrie 2007 – martie 2008.

Conform lui Raul Mandras, sales manager Maserati Romania, optionalele cele mai solicitate sunt suspensia activa Skyhook, sistemul audio BOSE, pachetul de personalizare a automobilului format din alegerea lemnului de bord, a culorii si texturii finisajelor, pachetul de comfort pentru scaunele din fata si vopseaua metalizata. Datorita echiparii standard bogate valoarea medie a optionalelor pentru modelele comandate in Romania este in jur de 10.000 de euro.

Ca si in cazul modelului Quattroporte, compania va asigura revizii gratuite in primi trei ani fara limita de kilometri. Reviziile la Coupe variaza intre 400 de EURO, la 10.000 de kilometri parcursi, pana la 700 de EURO cea de la 50.000 de kilometri.

Profilul cumparatorului de GranTurismo este reprezentat de oamenii de afaceri, pasionati de automobilism in cautare unei experiente unice la volan, care isi doresc o nota de exclusivitate oferita de marca in sine si de apartenenta la “Clubul Posesorilor de Maserati Romania”.

AutoItalia, importatorul masinilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si Ssangyong, a ridicat in iunie tinta de vanzari pentru anul acesta cu 20%, pana la 15.000 de unitati, datorita cresterii peste asteptari a pietei masinilor de import.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri