G.M. Romania preconizeaza ca vor comercializa in jur de 1.600 de unitati din varianta cu face-lift a Chevrolet Aveo, ce va fi prezentata in premiera europeana in luna septembrie in cadrul salonului international de Frankfurt. In Romania modelul va ajunge in showroom-uri in luna martie a anului 2008
Succesorul lui Aveo in cinci usi isi va face debutul in fata publicului in perioada 13-23 septembrie in cadrul celui mai important salon european. Modelul va fi disponibil cu doua motorizari pe benzina, pastrandu-se vechiul propulsor de 1.4 litri si 98 de cai si noul motor de 1.2 litri si 84 de cai. Tot ca noutate va fi si introducerea transmisiei automate.

Din primele imagini se observa o reinterpretare mai actuala a partii frontale, cu grila de mari dimensiuni, similara cu cea single-frame introdusa de Audi, in mijlocul careia se afla pozitionat logo-ul Chevrolet. Blocurile optice sunt, de asemenea, reimprospatate, Chevrolet optand pentru faruri mai mari alungite cu sticla clara, asemanatoare cu cele de pe Chevrolet Epica. Din profil se remarca liniile mai proeminente ale caroseriei iar spatele este dominat de bara masiva si noile stopuri cu sticla clara.
De o noua infatisare va beneficia si varianta in trei usi, dar prezentarea oficiala sa va face cu un decalaj de cateva luni fata de cel in cinci usi.

In afara de noile modificari Chevrolet a pastrat platforma tehnica a generatie precedente, dar pentru urmatoarele modele din clasa mini va adopta o platforma comuna cu un alt model din portofoliul General Motors, Opel Corsa.

Actuala generatie s-a comercializat in 4.215 unitati in primul semestru al anului 2007, sedanul in 3.513 unitati iar hatchback-ul in 702 unitati. Prin noua restilizare G.M. spera o impulsionare a vanzarilor pentru hatchback, model ce nu a avut un succes, comparabil cu varianta in trei volume, pe pietele emergente.
Chevrolet Romania a raportat o crestere de 112% in primul semestru al anului 2007, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, totalizand 6.115 unitati. Cota de piata a marcii pe piata din Romania, in acest semestru, a fost de 3,6%. Pentru intregul an Chevrolet Romania si-a fixat o tinta de vanzari de 13.000 de unitati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri