Pretul unui bilet pentru Salonul International Auto Bucure║ti (SIAB), editia 2007, este de 15 lei, iar tichetele vor putea fi cumparate de la chio║curile Regiei Autonome de Transport Bucure║ti (RATB) ║i de la intrarea in salon, a declarat, citat de NewsIn, directorul general AMC APIA Expo.
Comercializarea biletelor ar putea incepe in saptamana 10-16 septembrie, a mai declarat directorul general AMC APIA Expo, Victoria Lupu.

Editia 2007 a SIAB se va tine incepand cu 4 octombrie in ora║ul Otopeni, in fosta cladire Metro, precum ║i intr-un pavilion u║or din plastic ║i PVC, demontabil, cu o suprafata de 25.000 metri patrati. Organizatorii estimeaza 250.000 de vizitatori in cele 11 zile ale salonului auto.

"Pretul unui metru patrat din standurile organizate in cadrul salonului este cuprins intre 78 ║i 90 euro. Membrii APIA beneficiaza de tarife speciale", a declarat directorul general AMC APIA Expo, Victoria Lupu. Ea a spus ca spatiile cele mai mari vor fi ocupate de importatorii cu mai multe marci, cum ar fi Porsche Romania, Tiriac Auto, Dacia-Renault ║i Autoitalia. Cei patru expozanti vor ocupa fiecare spatii cuprinse intre 2.500 ║i 3.000 metri patrati.

Accesul pentru vizitatorii care vin cu ma║ina personala se va face in colaborare cu politia rutiera, pentru fluidizare. De asemenea vor fi suplimentate mijloacele de transport in comun catre Otopeni ║i va fi creata o linie speciala SIAB care va transporta vizitatorii salonului intre Piata Presei Libere ║i Otopeni. Linia speciala va putea fi folosita gratuit de vizitatori in baza tichetelor de intrare.

Salonul International de Automobile Bucure║ti 2007 se va desfa║ura intre 4 ║i 14 octombrie la fostul hipermarket Metro Otopeni, pe aproximativ 16.000 metri patrati din hala ║i alti 25.000 de metri patrati, in parcare, unde va fi amenajat un pavilion u║or, adica un cort cu pereti din plastic. Data de 4 octombrie va fi rezervata presei, iar intre 5 ║i 14 octombrie programul de vizitare este intre orele 10.00 ║i 20.00.
Hala va fi destinata echipamentelor ║i accesoriilor, iar pavilonul u║or va fi rezervat expunerii autoturismelor. In plus se va mai amenaja un spatiu de aproximativ 5.000 metri patrati pentru vehicule comerciale.

Numarul expozantilor va cre║te cu 20% in acest an, comparativ cu editia anterioara din 2005. La editia 2007 a SIAB vor participa ║i marcile Tiriac Auto, absente de la ultimele doua editii ale salonului, plus branduri precum Great Wall, Saab, Lexus, Tata ║i Daihatsu - care au lipsit in 2005. La aceasta editie va lipsi marca Peugeot. importatorul Trust Motors motivand ca spatiul de expunere este impropriu ║i accesul dificil.

AMC APIA Expo este o companie constituita de Asociatia Producatorilor ║i Importatorilor de Automobile din Romania (APIA) ║i AMC Promotion, compania franceza care organizeaza salonul auto de la Paris.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Setari Cookie-uri