Comercializarea biletelor ar putea incepe in saptamana 10-16 septembrie, a mai declarat directorul general AMC APIA Expo, Victoria Lupu.

Editia 2007 a SIAB se va tine incepand cu 4 octombrie in orașul Otopeni, in fosta cladire Metro, precum și intr-un pavilion ușor din plastic și PVC, demontabil, cu o suprafata de 25.000 metri patrati. Organizatorii estimeaza 250.000 de vizitatori in cele 11 zile ale salonului auto.

"Pretul unui metru patrat din standurile organizate in cadrul salonului este cuprins intre 78 și 90 euro. Membrii APIA beneficiaza de tarife speciale", a declarat directorul general AMC APIA Expo, Victoria Lupu. Ea a spus ca spatiile cele mai mari vor fi ocupate de importatorii cu mai multe marci, cum ar fi Porsche Romania, Tiriac Auto, Dacia-Renault și Autoitalia. Cei patru expozanti vor ocupa fiecare spatii cuprinse intre 2.500 și 3.000 metri patrati.

Accesul pentru vizitatorii care vin cu mașina personala se va face in colaborare cu politia rutiera, pentru fluidizare. De asemenea vor fi suplimentate mijloacele de transport in comun catre Otopeni și va fi creata o linie speciala SIAB care va transporta vizitatorii salonului intre Piata Presei Libere și Otopeni. Linia speciala va putea fi folosita gratuit de vizitatori in baza tichetelor de intrare.

Citeste si:

Salonul International de Automobile București 2007 se va desfașura intre 4 și 14 octombrie la fostul hipermarket Metro Otopeni, pe aproximativ 16.000 metri patrati din hala și alti 25.000 de metri patrati, in parcare, unde va fi amenajat un pavilion ușor, adica un cort cu pereti din plastic. Data de 4 octombrie va fi rezervata presei, iar intre 5 și 14 octombrie programul de vizitare este intre orele 10.00 și 20.00.
Hala va fi destinata echipamentelor și accesoriilor, iar pavilonul ușor va fi rezervat expunerii autoturismelor. In plus se va mai amenaja un spatiu de aproximativ 5.000 metri patrati pentru vehicule comerciale.

Numarul expozantilor va crește cu 20% in acest an, comparativ cu editia anterioara din 2005. La editia 2007 a SIAB vor participa și marcile Tiriac Auto, absente de la ultimele doua editii ale salonului, plus branduri precum Great Wall, Saab, Lexus, Tata și Daihatsu - care au lipsit in 2005. La aceasta editie va lipsi marca Peugeot. importatorul Trust Motors motivand ca spatiul de expunere este impropriu și accesul dificil.

AMC APIA Expo este o companie constituita de Asociatia Producatorilor și Importatorilor de Automobile din Romania (APIA) și AMC Promotion, compania franceza care organizeaza salonul auto de la Paris.