Pretul unui bilet pentru Salonul International Auto Bucureti (SIAB), editia 2007, este de 15 lei, iar tichetele vor putea fi cumparate de la chiocurile Regiei Autonome de Transport Bucureti (RATB) i de la intrarea in salon, a declarat, citat de NewsIn, directorul general AMC APIA Expo.
Comercializarea biletelor ar putea incepe in saptamana 10-16 septembrie, a mai declarat directorul general AMC APIA Expo, Victoria Lupu.

Editia 2007 a SIAB se va tine incepand cu 4 octombrie in oraul Otopeni, in fosta cladire Metro, precum i intr-un pavilion uor din plastic i PVC, demontabil, cu o suprafata de 25.000 metri patrati. Organizatorii estimeaza 250.000 de vizitatori in cele 11 zile ale salonului auto.

"Pretul unui metru patrat din standurile organizate in cadrul salonului este cuprins intre 78 i 90 euro. Membrii APIA beneficiaza de tarife speciale", a declarat directorul general AMC APIA Expo, Victoria Lupu. Ea a spus ca spatiile cele mai mari vor fi ocupate de importatorii cu mai multe marci, cum ar fi Porsche Romania, Tiriac Auto, Dacia-Renault i Autoitalia. Cei patru expozanti vor ocupa fiecare spatii cuprinse intre 2.500 i 3.000 metri patrati.

Accesul pentru vizitatorii care vin cu maina personala se va face in colaborare cu politia rutiera, pentru fluidizare. De asemenea vor fi suplimentate mijloacele de transport in comun catre Otopeni i va fi creata o linie speciala SIAB care va transporta vizitatorii salonului intre Piata Presei Libere i Otopeni. Linia speciala va putea fi folosita gratuit de vizitatori in baza tichetelor de intrare.

Salonul International de Automobile Bucureti 2007 se va desfaura intre 4 i 14 octombrie la fostul hipermarket Metro Otopeni, pe aproximativ 16.000 metri patrati din hala i alti 25.000 de metri patrati, in parcare, unde va fi amenajat un pavilion uor, adica un cort cu pereti din plastic. Data de 4 octombrie va fi rezervata presei, iar intre 5 i 14 octombrie programul de vizitare este intre orele 10.00 i 20.00.
Hala va fi destinata echipamentelor i accesoriilor, iar pavilonul uor va fi rezervat expunerii autoturismelor. In plus se va mai amenaja un spatiu de aproximativ 5.000 metri patrati pentru vehicule comerciale.

Numarul expozantilor va crete cu 20% in acest an, comparativ cu editia anterioara din 2005. La editia 2007 a SIAB vor participa i marcile Tiriac Auto, absente de la ultimele doua editii ale salonului, plus branduri precum Great Wall, Saab, Lexus, Tata i Daihatsu - care au lipsit in 2005. La aceasta editie va lipsi marca Peugeot. importatorul Trust Motors motivand ca spatiul de expunere este impropriu i accesul dificil.

AMC APIA Expo este o companie constituita de Asociatia Producatorilor i Importatorilor de Automobile din Romania (APIA) i AMC Promotion, compania franceza care organizeaza salonul auto de la Paris.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
România, fabrică de SUV-uri: Peste 80% din producție este din acest segment
Setari Cookie-uri