Segmentul C, atat de disputat in Romania si Europa, are incepand cu sfarsitul lunii septembrie un nou jucator. Fratele mai mare a lui Grande Punto, Bravo va putea fi comandat in showroom-urile Fiat si in Romania.
Prezentat in Italia pe 29 ianuarie, si lansat pe piata la inceputul lunii februarie, Bravo isi face debutul pe piata romaneasca cu cateva luni intarziere. Bravo a fost primul model care a purtat noul logo al marcii, atasat apoi si celorlalte modele din portofoliul Fiat.

Fabricat in doar 18 luni la uzina Piedimonte S. Germano, modelul are o caroserie in 5 usi si un portbagaj de 400 de litri fiind cel mai spatios din segmentul sau, un segment care a vandut 3.400.000 de unitati in 2006.

Publicul tinta pentru acest model este reprezentat de familiile tinere care au nevoie de spatiu si confort, dar apreciaza si nota de sportivitate. Bravo este urmasul lui Stilo, un model care nu s-a bucurat de aprecierea cuvenita din partea clientilor.

Siguranta este un alt atu al modelului, Bravo obtinand 5 stele la testele EuroNcap pentru protectia adultilor, desfasurate in luna martie 2007. Protectia copiilor este garantata de cel 3 stele iar a pietonilor de cele 2 stele, valori decente, insa nu cele mai bune din clasa.

Hachback-ul va fi disponibil in Romania in 4 variante de echipare Active, Dynamic, Emotion si Sport si cu 5 motorizari 1.4 90 CP, 1.4 T120 ºi 150 CP, 1.9 Multijet 120 CP ºi 150 CP . Cea mai interesanta motorizare este cea T-Jet de 1.4, care dezvolta o putere sporita si un consum decent, prin supraalimentare.

Preturile pentru varianta de baza incep de la 13.977 euro cu TVA pentru benzina si 16.225 euro cu TVA pentru diesel.

In echiparea standard a versiunii de baza Active, Fiat Bravo vine echipat de ABS, EBD,servodirectie, airbag sofer si pasager, aer conditionat si inchidere centralizata. Versiunea mai bine dotata, Dynamic, si cea care este preconizata sa devina cea mai cautata, aduce in plus climatizare automata, comenzi radio pe volan, airbaguri laterale si radio CD cu MP3.

Autoitalia preconizeaza ca pana la sfarsitul anului un numar de peste 250 de romani sa devina posesorii acestui hatchback. Pentru cei care doresc sa il vada, dar nu sunt hotarati sa calce pragul showroom-urilor modelul va fi expus la standul Autoitalia de la SIAB.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri