Automobile Dacia a prezentat la Salonul Auto International Bucuresti (SIAB), in premiera internationala, modelul Logan Pick-up, disponibil din primavara anului viitor in Romania.
Producatorul nu a oferit inca estimari privind cifra de vanzari, asteptand mai intai reactia pietei, a declarat la Salonul Auto Bucuresti directorul general Dacia.

"De fiecare data cand am dat prognoze ne-am inselat deoarece am vandut mai mult decat ne propusesem, astfel ca am ales sa nu mai dam cifre", a spus directorul general Dacia, Francois Fourmont.

Logan Pick-up va fi lansat in primavara in Romania si in alte trei tari: Bulgaria, Turicia si Algeria.

"Am ales sa lansam noul model in doar aceste tari pentru a vedea reusita comerciala a acestui model Nu vrem sa se intample la fel ca la MCV, unde timpii de asteptare au devenit foarte mari in Occident, unde cererea a fost cu mult peste asteptari anul acesta", a precizat Francois Fourmont.

Dacia Logan Pick-Up dispune de o bena a carei lungime de incarcare este de 1,80 m si a carei sarcina utila este de 800 kg. In plus, cabina beneficiaza de un spatiu de depozitare cu volumul de 300 de litri, situat in spatele scaunelor.

Fourmont a mai spus ca Dacia a ales sa nu aduca modelul Sandero la Salonul Auto Bucuresti deoarece considera ca Pick-upul este un vehicul foarte apreciat in Romania si vrea ca atentia sa fie focalizata asupra lui la standul Dacia. Sandero este un model pe care Renault l-a prezentat in septembrie la Frankfurt si din care Dacia va produce o versiune derivata incepand cu anul viitor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri