Honda Trading, importatorul marcii japoneze Honda in Romania, vrea sa vanda 3.400-3.500 de masini anul viitor, in crestere cu peste 70% fata de cele 2.000 de masini estimate a fi vandute in 2007, a declarat, citat de NewsIn directorul de operatiuni al companiei, Florin Tudor.
"In primele noua luni ale acestui an am comercializat 1.400 de masini, cifra care reprezenta tinta pentru intreg anul 2007. Acum estimam ca vom vinde 2.000 de masini pentru tot acest an, iar anul viitor avem un obiectiv de 3.400-3.500 de unitati", a spus Tudor.

Oficialul Honda Trading Romania a spus ca la sfarsitul anului acesta reteaua Honda va putea numara 12 dealeri functionali, iar pentru anul 2008 este prevazuta deschiderea a inca sapte.

Cel mai recent model lansat de Honda in tara este Civic Hybrid, care a intrat pe piata in luna august, masina care pe langa clasicul motor cu combustie interna are si un motor electric care-i reduce emisiile poluante si consumul mixt de combustibil.

Anul trecut, vanzarile Honda pe piata romaneasca au fost de 483 de unitati, dar de la 1 octombrie 2006, marca japoneza are reprezentanta proprie in Romania prin societatea Honda Trading Romania - subsidiara Honda Trading Corporation, divizie a Honda Motor Company.

Honda a decis sa-si deschida propria reprezentanta la Bucuresti deoarece considera ca piata noastra are un potential urias de dezvoltare, care nu a fost suficient exploatat in teritoriu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri