Honda Trading, importatorul marcii japoneze Honda in Romania, vrea sa vanda 3.400-3.500 de masini anul viitor, in crestere cu peste 70% fata de cele 2.000 de masini estimate a fi vandute in 2007, a declarat, citat de NewsIn directorul de operatiuni al companiei, Florin Tudor.

"In primele noua luni ale acestui an am comercializat 1.400 de masini, cifra care reprezenta tinta pentru intreg anul 2007. Acum estimam ca vom vinde 2.000 de masini pentru tot acest an, iar anul viitor avem un obiectiv de 3.400-3.500 de unitati", a spus Tudor.

Oficialul Honda Trading Romania a spus ca la sfarsitul anului acesta reteaua Honda va putea numara 12 dealeri functionali, iar pentru anul 2008 este prevazuta deschiderea a inca sapte.

Cel mai recent model lansat de Honda in tara este Civic Hybrid, care a intrat pe piata in luna august, masina care pe langa clasicul motor cu combustie interna are si un motor electric care-i reduce emisiile poluante si consumul mixt de combustibil.

Anul trecut, vanzarile Honda pe piata romaneasca au fost de 483 de unitati, dar de la 1 octombrie 2006, marca japoneza are reprezentanta proprie in Romania prin societatea Honda Trading Romania - subsidiara Honda Trading Corporation, divizie a Honda Motor Company.

Honda a decis sa-si deschida propria reprezentanta la Bucuresti deoarece considera ca piata noastra are un potential urias de dezvoltare, care nu a fost suficient exploatat in teritoriu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Operator ridesharing: 80% mai multe comenzi după ieșirea din starea de urgență
Setari Cookie-uri