Compania ceha AAA Auto, cel mai mare dealer de masini second-hand din Europa Centrala, a vandut in primele noua luni peste 60.000 de masini in cele cinci tari unde e prezenta, in crestere cu 32% fata de perioada similara din 2006, iar in Romania a vandut 2.000 de unitati, a anuntat compania.

Astfel, grupul a vandut in total 60.125 de automobile, dintre care 35.700 in Cehia, 13.500 in Slovacia, 5.700 in Ungaria, 3.200 in Polonia si aproximativ 2.000 in tara noastra.

"Suntem foarte multumiti de dinamica vanzarilor din Ungaria si Polonia. Am deschis primele filiale acum un an in aceste tari si am castigat o pozitie puternica si exista premisele unei dezvoltari puternice intr-un interval scurt de timp" a spus vicepresedintele grupului, Matyas Korinek, citat de Bursa de la Budapesta.
Grupul a anuntat ca-si va continua expansiunea in cele cinci tari unde e perezenta, urmand sa-si deschida a 40-a reprezentanta din Europa in orasul slovac Poprad, in urmatoarele zile.

Grupul AAA Auto s-a listat la bursele din Praga si Budapesta la sfarsitul lunii septembrie si are in jurul a 3.500 de nagajati. Grupul AAA Auto, cu sediul la Praga, a vandut anul trecut 61.165 de masini in cele cinci tari in care este prezent, cu 22% mai mult decat in 2005. Valoarea vanzarilor a crescut anul trecut cu 24%, pana la 348 milioane euro.

AAA Auto a intrat pe piata din Romania in iunie 2005 si a vandut de atunci peste 5.000 de masini. Compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 30 milioane euro in crestere cu peste 20% fata de anul trecut
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri