Producatorul ceh de autoturisme Skoda a anuntat ca si-a majorat productia cu 9,3% in primele noua luni ale anului 2007 si ca livrarile catre clienti au crescut cu 12,6% in primele trei trimestre, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Cel mai mare producator de autovehicule din Europa Centrala si de Est a adaugat ca numarul de unitati fabricate se ridica la 448.400 si al celor livrate la 462.400. In prezent, compania cauta modalitati de a mari productia, de exemplu, prin constructia unor autoturisme la uzina Volkswagen din Slovacia, pentru a profita de capacitatea suplimentara a acesteia.

In primele noua luni ale acestui an, rezultatele brute ale companiei, parte a grupului Volkswagen au urcat cu 39,3%, pana la 14,8 miliarde coroane (545,4 milioane euro), a mai transmis Skoda.
Skoda tinteste o productie anuala de un milion de masini in 2010, cu cinci ani mai devreme decat estimarile initiale ale companiei, declara in septembrie, Martin Jahn, membru al consiliului de administratie.

Romania a fost anul trecut a saptea piata ca vanzari pentru companie, cu un total de peste 20.000 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri