Vanzarile Logan la nivel mondial au crescut cu 40% in primele noua luni

Producatorul francez de automobile Renault a comercializat 252.000 de masini Logan, la nivel mondial, in primele noua luni, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit companiei, citata de Thomson Financial.

Anul trecut, in primele noua luni, modelul Logan si-a gasit 181.000 de cumparatori. Renault estimeaza ca va comercializa circa 400.000 de masini Logan in total anul acesta, la nivel mondial, cu peste 60% mai multe decat anul trecut, potrivit NewsIn.

Vanzarile Logan in Franta au crescut fara ca modelul sa beneficieze de prea multa promovare si fara ca dealerii sa acorde facilitati si reduceri cumparatorilor, potrivit unui oficial Renault citat de Thomson Financial.

Modelul Logan este produs de constructorul francez Renault in sapte uzine: Romania, Rusia, Maroc, Columbia, India, Brazilia si Iran.

Automobile Dacia va lansa in primavara lui 2008 al patrulea model din gama Logan, versiunea Pick-up, in Romania si in alte trei tari.

In prezent, gama Logan are trei versiuni de caroserie - berlina cu patru usi, break si furgon.

Cea de-a cincea masina dezvoltata pe platforma Logan - in cadrul proiectului denumit X90 - va fi produsa din 2008 si va fi derivata din modelul brazilian Renault Sandero. In cei trei ani de la lansarea modelului, grupul Renault a vandut peste 700.000 de masini Logan pe plan mondial.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri