APIA are un nou presedinte

Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA) si-a desemnat un nou consiliu director, iar noul presedinte al Asociatiei este Ernest-Virgil Popovici, care il inlocuieste pe Brent Valmar.

Noul consiliu director a fost desemnat si validat cu ocazia Adunarii Generale a membrilor Asociatiei, la care au participat 51 din cei 67 de membri ai APIA. Noul presedinte al Asociatiei este Ernest-Virgil Popovici, iar vicepresedinte va fi Brent Valmar (care a detinut functia de presedinte pana in prezent - n.r.).

Din noul consiliu director vor face parte Paul Badea, Dan Ioan Cretescu, Jacques Daniel, Cristian Helvig, Mihai Ivanescu, Dan Gheorghe Mihoc, Gabriel Sicoe, Herbert Stein si Constantin Stroe.

Cei 11 membri ai Consiliului Director sunt reprezentanti ai sase sectiuni in care sunt grupati membrii APIA. Acestea sunt: sectiunea membrilor fondatori, cea a importatorilor de autovehicule usoare, cea a producatorilor de autovehicule, a importatorilor de autovehicule comerciale grele, a importatorilor de piese si accesorii si cea a producatorilor de componente, piese si accesorii.

"Noua conducere si-a afirmat intentia de a continua proiectele deja demarate, dar si de a identifica noi arii de activitate, care sa vina in sprijinul dezvoltarii sectorului auto din Romania, in conditiile afirmarii unei responsabilitati sociale pe componente precum protectia mediului sau siguranta in trafic", se arata in comunicatul APIA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Bonusul de 55 de mil. de dolari al lui Elon Musk, motiv să fie dat afară
Setari Cookie-uri