"Toyota Brasov a vandut anul acesta pana in luna octombrie 499 automobile, fapt care ne plaseaza pe locul doi in reteaua de parteneri Toyota din Romania, in afara Bucurestiului. Sustinut de aceste rezultate, Brasovul este printre primele orase din Ardeal care deschide un astfel de centru multifunctional", a declarat directorul general Genius Motors, Dragos Hansa.

Situat pe DN1 1, in zona Darste, noul centru de retail ofera clientilor Toyota servicii integrate: showroom, service si piese de schimb. Service-ul dispune de lifturi, motoare de proba, tester pentru sistemul de franare, pentru directie si pentru suspensii.

"Desi este o companie tanara pe piata auto romaneasca, Toyota Romania s-a dezvoltat an de an, ajungand astazi la o cota de piata de 3%, aflata in continua crestere", a declarat directorul general al Toyota Romania, George Kyriazis.

Citeste si:

Genius Motors este partener Toyota in Romania din anul 2002. Noul centru 3S comercializeaza gama integrala de autoturisme Toyota. Centrul multifunctional Toyota Brasov se alatura celorlalte complexe Toyota inaugurate in acest an la Timisoara si Cluj si va fi urmat, tot anul acesta, de deschiderea Toyota Bacau.

Toyota Romania a vandut 7.298 de automobile in primele noua luni ale anului, iar tinta de vanzari pentru intreg anul este 10.000 de unitati.