BMW AG a semnat un contract de inchiriere pentru o suprafata de peste 400 de metri patrati in parcul de afaceri Baneasa Business & Technology Park (BB&TP) pentru reprezentanta sa din Romania

In urma contractului semnat intreBB&TP si BMW AG, filiala din Romania va avea o rata de ocupare de o persoana la 37 metri patrati, va oferi un numar de sapte locuri de parcare si va functiona in anul 2008 cu un numar de 11 angajati permanenti.

"Am preferet BB&TP pentru locatia reprezentantei noastre datorita, in primul rand, facilitatilor oferite de parcul de afaceri si a proximitatii fata de sediul central al principalului dealer BMW - Automobile Bavaria" a declarat directorul general BMW Group Romania, Carl-Theo Fitzau.

Decizia BMW de a inchiria un spatiu in cadrul parcului de afaceri vine ca urmare a preluarii de catre compania BMW Group Romania, incepand cu 1 iulie, a importului de autoturisme marca BMW si MINI pe piata romaneasca.

De asemenea, reprezentanta BMW va sprijini dealerii existenti in activitatile de marketing, comunicare, recrutare, training de personal si servicii post-vanzare. BMW Group Central Eastern Europe activeaza deja in Cehia, Slovacia, Bulgaria si Slovenia, urmand ca in cursul anului viitor sa intre si pe piata din Polonia si Ungaria.

BMW AG se alatura unui numar de alte 19 companii care au semnat contracte de inchiriere de spatii de birouri in cele doua cladiri de birouri planificate pentru prima faza a constructiei. In viitoarele birouri vor lucra peste 2.000 de persoane, spatiul fiind aproape in totalitate inchiriat. Intregul proiect BB&TP se desfasoara in cinci etape si va avea in final 160.000 mp de spatii de birouri clasa A+, distribuiti in 11 cladiri.

Prima faza a parcului de afaceri va totaliza 26.000 mp de spatii de birouri tip clasa A+, si reprezinta o investitie de 35 milioane euro, din cele 250 milioane euro planificate pentru intreg parcul de afaceri. Primele doua cladiri de birouri beneficiaza de facilitati si caracteristici tehnice specifice spatiilor de birouri de clasa A+, conform standardelor internationale.

Spatiile de parcare sunt in numar de 795, pentru prima faza de dezvoltare, reprezentand o rata de un loc de parcare pentru fiecare 48 mp spatiu de birouri, fiind cea mai buna rata de parcare oferita pentru o cladire de birouri din Bucuresti. BB&TP este parte integrata in Proiectul Baneasa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
BMW M8 Coupe si M8 Cabrio primesc accesorii din partea M Performance