Compania Dom Automobile - care importa masini premium, fara a fi o reprezentanta a vreunui producator auto - estimeaza ca va realiza anul viitor afaceri cuprinse intre 27 si 28 de milioane euro, cu circa 40% mai mult decat previziunile companiei pentru 2007, potrivit oficialilor firmei.
"Anul acesta credem ca vom incheia cu o cifra de afaceri de 21 de milioane de euro, consolidata, pentru Dom Automobile si alte sapte milioane de euro pentru Dom Leasing. La anul, valoarea importului credem ca va atinge 27-28 de milioane de euro si finantarile pentru masinile inportate ar putea sa fie de sapte sau opt milioane de euro", au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei.

Cresterea afacerilor se bazeaza pe incheierea unui parteneriat cu un nou dealer din Bucuresti si pe faptul ca din ianuarie 2008 se deschide un nou showroom in Pipera, potrivit oficialilor Dom Automobile.

"Anul acesta vom incheia cu circa 430-450 de masini vandute, iar pentru la anul planul este de 500 de unitati, dar speram sa ajungem spre 550 de masini", potrivit oficialilor companiei. Potrivit acestora, in portofoliul companiei au intrat de curand masini ale marcilor Cadillac si Corvette, modelele europene, importate din Germania. Pe langa acestea, compania mai importa si comercializeaza masini ale marcilor Mercedes-Benz, BMW, Infiniti, Lexus, Porsche, Subaru si Audi.

Compania Dom va inaugura, la jumatatea lui 2008, un service in Pipera, pentru toate marcile pe care le importa, dupa o investitie care se ridica la 1,8 milioane euro.

Anul trecut, compania Dom a comercializat circa 300 de masini, in valoare totala de circa 13,6 milioane euro (de patru ori mai mult decat in 2005), iar finantarile prin Dom Leasing s-au ridicat la circa 6,8 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri