Cele cinci noi complexuri au fost inaugurate in Bucuresti (Colina Motors), Targoviste (Proleasing), Bistrita (Vall Auto), Slatina (Plus Auto) si Oradea (Casa Auto). Insumand o suprafata construita de peste 15.000 mp, complexurile includ atat spatii destinate expunerii modelelor cat si unitati de service dotate cu echipamente si utilaje moderne.

"Suntem bucurosi ca putem marca 15 ani de activitate cu rezultate deosebite: extinderea retelei cu inca cinci noi locatii moderne inaugurate in decurs de o luna, precum si depasirea recordurilor proprii de vanzari in ultimele doua luni", a declarat directorul general Romcar, Catalin Gavra.

Pentru anul 2008 Romcar isi propune sa ajunga la 45 de locatii de distributie acoperind astfel si toate resedintele de judet din tara. "Extinderea retelei Romcar este unul din obiectivele noastre prioritare", a mai spus Catalin Gavra.

Citeste si:

Romcar si partenerii sai din retea au vandut in perioada ianuarie-noiembrie 2007 peste 19.500 de unitati, mai mult cu 69% fata de perioada similara a anului trecut. Pana la sfarsitul anului sunt estimate vanzari de peste 21.000 unitati, cu 3.500 mai mult decat obiectivele propuse initial pentru anul 2007.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 14 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.