Producatorul Renault va verifica 10.534 de automobile Logan, cu diferite motorizari, masini fabricate in acest an in Brazilia. Proprietarii masinilor se vor duce cu ele la verificari la cel mai apropiat dealer, care va decide daca este nevoie ca piesele sa fie inlocuite.

Sursa citata noteaza ca rechemarea este una preventiva, deoarece daca acele piese sunt defecte, poate exista pericol de accident cu urmari grave asupra pasagerilor.

Renault a afisat lista cu seriile masinilor care trebuie controlate si ii sfatuieste pe proprietari sa mearga la dealeri pentru verificari. Agentia de protectie a consumatorului din Sao Paolo, Procon, i-a sfatuit pe consumatori sa se asigure ca masinile vor fi reparate cat mai repede.

Citeste si:

Renault a lansat Logan berlina in Brazilia in vara. iar in septembrie a rechemat in service alte 1.600 de masini Logan in tara sud-americana, pentru a le verifica sistemul de aprindere a stopurilor la franare.

Renault si-a propus sa produca anul acesta 40.000 de masini Logan in Brazilia, iar in 2008 vrea sa ridice productia la 60.000. Oficialii Renault anuntau in primavara ca Logan ar putea fi produs si in Argentina, dupa o investitie de 80 milioane dolari.