Producatorul francez Renault va chema in service-urile braziliene, pentru verificari, peste 10.000 de masini Logan, pentru posibile probleme la imbinarile rulmentilor axiali, a scris agentia chineza Xinhua, citata de NewsIn.
Producatorul Renault va verifica 10.534 de automobile Logan, cu diferite motorizari, masini fabricate in acest an in Brazilia. Proprietarii masinilor se vor duce cu ele la verificari la cel mai apropiat dealer, care va decide daca este nevoie ca piesele sa fie inlocuite.

Sursa citata noteaza ca rechemarea este una preventiva, deoarece daca acele piese sunt defecte, poate exista pericol de accident cu urmari grave asupra pasagerilor.

Renault a afisat lista cu seriile masinilor care trebuie controlate si ii sfatuieste pe proprietari sa mearga la dealeri pentru verificari. Agentia de protectie a consumatorului din Sao Paolo, Procon, i-a sfatuit pe consumatori sa se asigure ca masinile vor fi reparate cat mai repede.

Renault a lansat Logan berlina in Brazilia in vara. iar in septembrie a rechemat in service alte 1.600 de masini Logan in tara sud-americana, pentru a le verifica sistemul de aprindere a stopurilor la franare.

Renault si-a propus sa produca anul acesta 40.000 de masini Logan in Brazilia, iar in 2008 vrea sa ridice productia la 60.000. Oficialii Renault anuntau in primavara ca Logan ar putea fi produs si in Argentina, dupa o investitie de 80 milioane dolari.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri