Hyundai: Profit operational de 2,6-2,7 mld. dolari in 2007

Hyundai Motor Co a inregistrat un profit operational de aproximativ 2,4 pana la 2,5 mii de miliarde de woni in 2007 (2,6-2,7 miliarde dolari), a declarat directorul executiv al companiei, citat de un ziar local, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

Vicepresedintele si directorul executiv Hyundai Motor, Kim Dong-jin, a declarat noilor angajati ca firma a anuntat o marja de profit de aproximativ 5,5% in 2007, scrie cotidianul EDaily.

"Nu am inregistrat profitul pe care il asteptam, deoarece am scazut preturile ca raspuns la reducerile aplicate de cei de la Toyota", a spus Kim Dong-jin, referinduse la piata extrem de competitiva din SUA.
Hyundai, ce controleaza aproximativ jumatate din piata interna, a reusit sa reduca costurile prin productia unor componente mai eficiente, reusind sa beneficieze de o rata relativ stabila dolari/won, a precizat Kim Hag-ju, strateg al firmei Samsung Securities.

Acesta a afirmat ca datele publicate sunt facute pe o analiza la prima vedere.

Profiturile producatorului de autoturisme pe o analiza la prima vedere tind sa fie mai mari decat cele facute pe o baza consolidata.

In primele noua luni pana in septembrie 2007, Hyundai a inregistrat un profit operational de 1,18 mii de miliarde woni.

Compania a raportat un profit operational de 1,23 mii de miliarde woni pentru tot anul 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri