Vanzarile Ford in Romania au crescut cu aproape 70% anul trecut

Importatorul marcii Ford in Romania, Romcar, a comercializat 20.595 autovehicule anul trecut, cu 69,2% mai multe decat anul trecut, cel mai bine vandut model fiind Fiesta, urmat la mica distanta de Focus, potrivit NewsIn.

Modelul de clasa mica Fiesta si-a gasit cei mai multi cumparatori (6.793 masini), urmat de Focus, pentru care au optat 6.745 clienti. Pe locul trei se afla vehiculul comercial Transit (3.737 unitati), urmat de Fusion (1.836 masini) si de Mondeo (1.484 unitati).

Reteaua de distributie si service a Ford numara 33 de complexuri auto integrate, cu facilitati de vanzare, service, piese si accesorii, reiese din datele furnizate de Romcar. Pentru anul 2008 Romcar isi propune sa ajunga la 45 de locatii de distributie acoperind astfel si toate resedintele de judet din tara.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 14 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri