Importatorul de piese auto ATP Exodus va deschide la finele lunii ianuarie, la Baia Mare, un centru de vanzari si service Mercedes Benz, in urma unei investitii de aproximativ 20 de milioane de euro.

Noul centru va avea o suprafata de 45.500 de metri patrati, dintre care spatiile construite vor totaliza 10.000 de metri patrati si vor include un atelier de service, caroserie, vopsitorie, vanzare masini si piese de schimb. Lucrarile au inceput in luna martie a anului trecut.

Potrivit ATP Exodus, unitatea va fi cel mai mare centru de vanzari si service Mercedes Benz in Europa de Est.

"Decizia de a deschide noul Centru Autorizat Mercedes-Benz la Baia Mare a fost luata din doua motive: in primul rand aici se afla sediul central al companiei noastre, iar al doilea motiv este locatia regionala - Transilvania, care in ultimii zece ani a avut o crestere economica remarcabila, ducand bineinteles si la cresterea puterii de cumparare", a declarat directorul general al ATP Exodus, Mircea Cirt.

ATP-Exodus a devenit intr-un timp foarte scurt unul dintre cei mai mari playeri pe piata importatoare de piese auto pentru turisme utilitare, camioane si autobuse din Romania. In mai putin de 10 ani a reusit sa atinga o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de euro, estimand pentru 2007 o crestere de 46% fata de anul 2006. In momentul de fata ATP Exodus are 500 de angajati si 39 de filiale in intreaga tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat in timpul testelor