Porsche Romania vrea sa vanda 1.000 de automobile Tiguan in 2008, iar pentru intreaga marca Volkswagen compania estimeaza anul acesta o crestere a vanzarilor de circa 5% fata de cele 22.090 unitati vandute anul trecut.
Pentru Volkswagen Tiguan, model prezentat pentru prima data in Romania la Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), Porsche Romania a fixat o tinta de vanzari de 1.000 de unitati, iar pentru intreaga marca se asteapta cresterea volumului de automobile vandute cu circa 5%.

Anul trecut, vanzarile marcii Volkswagen au crescut cu 51%, pana la 22.090 unitati, iar pentru toate macile din grupul Porsche Romania (Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Porsche si Volkswagen Comerciale) vanzarile au inregistrat o crestere de 35%, pana la 58.790 unitati. Anul acesta compania vizeaza cresterea vanzarilor cu cel putin 10% pentru marcile reprezentate, la aproape 65.000 de unitati.

SUV-ul compact Volkswagen Tiguan, lansat oficial in Romania pe 17 ianuarie anul acesta, este disponibil cu doua motoare, unul pe benzina de 1.400 centimetri cubi ce dezvolta 150 de cai putere si altul pe motorina de 2.000 centimetri cubi care dezvolta 140 de cai putere. Automobilul este disponibil in trei versiuni de echipare, iar pretul de baza este de 24.633 euro cu TVA inclus. Cel mai scump Tiguan ajunge la 29.882 euro cu TVA inclus.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri