Noua forma a taxei de prima inmatriculare propusa de Guvernul Romaniei nu va afecta vanzarile Seat, a declarat directorul marcii de automobile, Bogdan Militaru.
Directorul Seat este de parere ca in ceea ce priveste automobilele second hand, in 2008 nu se vor importa mult mai multe unitati fata de anul trecut, scrie NewsIn.

Mai mult, Bogdan Militaru a spus ca vanzarile Seat nu vor fi afectate nici de deprecierea leului in raport cu moneda unica europeana. In acest sens, directorul Seat a precizat ca paritatea leu/euro nu va modifica nici ponderea vanzarilor de autoturisme cu motorizare diesel fata de cele pe benzina.

Militaru a explicat ca raportul vanzarilor de 35% automobile cu motor diesel si 65% cu motor pe benzina se va pastra si in 2008, daca nu se va inregistra chiar o crestere in favoarea unitatilor cu propulsie pe benzina, in ciuda faptului ca motoarele diesel consuma cu aproximativ 1 – 2 litri/100km mai putin, ceea ce in conditiile unui leu mai slab, ar putea influenta clientii sa opteze pentru masinile cu motor diesel.

Seat vrea ca, in 2008, sa vanda un numar de 5500 unitati, va incheia parteneriate cu inca doi dealeri, iar in a doua parte a anului va lansa noul model Seat Ibiza, a precizat directorul marcii de automobile, Bogdan Militaru.

Marca Seat a inregistrat in 2007 o crestere de 27% a numarului de unitati vandute, ajungand la 4.917 automobile.

Porsche Romania, importatorul marcilor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda si Porsche, a vandut anul trecut 58.790 de vehicule, inclusiv vehiculele comerciale Volkswagen, ceea ce reprezinta o crestere de 35% fata de cele 43.541 vehicule comercializate de companie in 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri