Maserati a repartizat pentru piata romaneasca patru Quattroporte Collezione Cento, model de lux produs in limita a 100 de unitati, importatorul primind deja trei comenzi.
"Doua dintre cele trei persoane care si-au comandat Quattroporte Collezione Cento conduc deja si alte modele ale marcii, achizitionate prin intermediul reprezentantei Maserati Romania", spune importatorul marcii.

Modelul a fost prezentat la inceputul anului, la Salonul Auto de la Detroit. Al patrulea autoturism ramas disponibil va putea fi livrat in luna mai.

AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si Ssangyong, estimeaza ca va vinde anul viitor peste 20.000 de unitati, in crestere cu 25% fata de estimarile pentru 2007.

In plus, marca italiana a adus la Bucuresti si prototipul Oltre, un vehicul utilitar de teren derivat din modelul Iveco LMV, folosit de armatele din Italia si Marea Britanie. Modelul are aproape cinci metri lungime, cantareste sapte tone si a fost prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Bologna in 2005.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri