Valoarea totala a vanzarilor Setra Premium Bus in Romania a ajuns la aproximativ 8,5 milioane de euro in anul 2007, a declarat, directorul de marketing si vanzari a reprezentantului Setra in Romania, Maria Barladianu, informeaza NewsIn.

Maria Barladianu a explicat ca anul 2007 a fost unul mai slab decat cel dinainte, dar Setra Premium Bus a reusit sa vanda 22 autocare si doua autobuze noi. De asemenea, in 2007, reprezentanta Setra in Romania a comercializat 11 autocare si cinci autobuze second-hand.

Setra Premium Bus Romania intentioneaza ca in 2008 sa depaseasca numarul de vanzari inregistrat in 2006 al autocarelor noi, cand s-au comercializat 26 de unitati.

La inceputul acestui an, Setra Premium Bus inregistra deja 16 comenzi pentru autocare noi, in valoare totala de aproximativ patru milioane de euro.

Potrivit reprezentantei Setra Premium Bus, cele 16 comenzi au fost date deja in productie, iar termenul de livrare este de trei sau patru luni.

Setra Premium Bus este unicul reprezentant al marcii Setra in Romania si Republica Moldova. Compania comercializeaza autocare si autobuze noi din stoc, in cazul in care acestea sunt disponibile, sau la comanda, caz in care clientii isi pot configura singuri gama de dorari cu care autovehiculele sunt prevazute, ceea ce duce si la o optimizare a pretului final platit.

De asemenea, Setra Premium Bus comercializeaza autocare si autobuze rulate, apartinand nu numai marcii Setra, ci si marcilor MAN, Scania, Bova, Mercedes, Neoplan, sau Volvo.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Turistii straini au cheltuit 6,6 miliarde de lei in Romania, in 2018