Producatorul indian de autoturisme, Tata Motors, va scoate oficial pe piata autoturismul Nano, cunoscut pentru pretul foarte mic la care se va vinde, in luna octombrie 2008, potrivit unui oficial al companiei, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

"Ne mentinem calendarul de lansare a modelului Nano, iar lansarea oficiala va avea loc in a doua jumatate a urmatorului an fiscal", a declarat directorul administrativ al Tata Motors, Ravi Kant, ce monitorizeaza lucrarile de constructie a noii divizii unde va fi produs autoturismul, situata la 40 kilometri de orasul Kolkata din vestul regiunii Bengal.

Tata Motors a facut publica aparitia modelului Nano, ce va costa 2.500 dolari, fiind cea mai ieftina masina din lume, in luna ianuarie, precizand ca noul model cu patru locuri va incepe sa fie produs anul acesta, la uzina din vestul regiunii Bengal.

"Echipamentul necesar uzinei din Bengal va sosi in curand", a adaugat Kant. Tata Motors a precizat ca va produce initial 250.000 autoturisme Nano, estimand ca cererea anuala va atinge un milion de unitati. Anul fiscal al companiei dureaza din aprilie pana in martie.


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cea mai ieftina masina din lume dispare de pe piata