General Motors (GM) va prezenta in premiera mondiala noul Chevrolet Aveo cu trei usi la salonul auto de la Geneva ce va avea loc in perioada 6-16 martie.

Potrivit oficialilor de la GM, noul Aveo cu trei usi va fi lansat pe piata europeana in luna iunie 2008, cu doua variante de motorizare pe benzina. Cumparatorii vor putea alege intre un motor de 1,2 litri, cu doua axe cu came, cu 84 CP si o versiune imbunatatita a motorului de 1,4 litri, ce dezvolta o putere de 101 CP, aceasta versiune fiind disponibila cu transmisie automata. La salonul de la Geneva vor fi expuse doua modele, HHR LPG care functioneaza cu LPG si Captiva CNG cu propulsie pe gaz natural, care va putea fi admirata la standul Federatiei de Gaz Natural.

Noul Aveo cu trei usi extinde familia Chevrolet formata din masini din clasa monovolum compact, avand in vedere ca versiunea cu cinci usi a lui Aveo a avut premiera la Salonul de la Frankfurt, in septembrie 2007, urmand sa fie pusa in vanzare in luna martie pentru pieta europeana si in luna aprilie pentru piata auto din Romania.

Incepand cu anul 2002 s-au vandut peste 400.000 de masini Chevrolet din familia automobilelor de clasa compacta. Aveo detine 25% din totalul vanzarilor in anul 2007, fiind cel mai bine vandut model din gama Chevy.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Primele fotografii cu viitorul Alfa Romeo Tonale au scapat pe internet