ALD Automotive, divizia de leasing operational si administrare de flote auto a grupului Societe Generale, vrea sa-si sporeasca flota de autovehicule gestionate de la 3.000 la 4.000 pana la finalul acestui an, ca urmare a extinderii gamei de servicii.

"Ne dorim ca si in viitor sa pastram ritmul de crestere inregistrat pana acum, iar pentru finalul anului 2008 ne-am propus sa gestionam o flota de 4.000 de autovehicule", a declarat directorului comercial ALD Automotive, Ovidiu Andreescu.

ALD Automotive a livrat pe 5 martie 2008 autovehiculul cu numarul 3.000 din flota pe care o gestioneaza, iar utilizatorul autovehiculului este unul dintre angajatii companiei Rominserv - Contractorul General al Grupului Rompetrol, potrivit comunicatului ALD.

"In acest moment, in Bucuresti si in tara sunt 3.000 de utilizatori care conduc autovehicule aflate in administrarea ALD Automotive, pentru 142 de companii romanesti si multinationale", a mai spus Andreescu.

Doua dintre noile servicii oferite de ALD Automotive sunt Prerunner vehicle si Minilease. Primul serviciu permite clientilor sa beneficieze de un autovehicul imediat dupa semnarea contractatului de leasing operational "full service" (segmentul de leasing operational cu servicii incluse n.r.), pana la livrarea autovehiculului contractat, iar al doilea serviciu, respectiv Minilease asigura mobilitatea clientilor pe proiecte sezoniere, pe o perioada de pana la un an. Din ianuarie 2008, ALD Automotive asigura si serviciul de spalare a autovehiculelor.

ALD Automotive SRL, creata la inceputul anului 2005, este o filiala a BRD-Groupe Societe Generale si a grupului ALD Automotive. Compania este specializata in oferirea de servicii de leasing operational cu servicii incluse si gestiunea flotelor de autovehicule.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Setari Cookie-uri