Grupul AAA AUTO, dealerul de masini second hand cu cele mai mari vanzari din Europa Centrala si de Est, prezent si in Bucuresti, si-a deschis ieri cel de-al noualea centru de masini din Ungaria, in orasul Gyr, potrivit reprezentantilor companiei.
Noul centru, care va oferi clientilor in jur de 200 de masini pe un lot de 10.000 metri patrati, va crea aproximativ 40 de noi locuri de munca atunci cand va opera la capacitate.

“Deschiderea centrului se incadreaza in eforturile grupului de extindere atenta in Ungaria si in eforturile managementului de a imbunatati profitabilitatea sucursalelor sale in 2008. AAA AUTO, cu o expansiune atenta, planuieste sa deschida 3-6 noi centre (inclusiv 2 in Ungaria), si se va axa pe maximizarea profitabilitatii in toate filialele noastre in 2008”, a declarat managerul AAA Auto Ungaria, Zoltan Markó.

In conformitate cu planurile actuale, noua sucursala va fi un centru de cumparari de masini in 2008 si va functiona si ca un centru de vanzari din 2009. Cu centrul nou deschis, AAA AUTO are 9 sucursale in Ungaria, inclusiv Budaörs, Fot, Pécs, Székesfehérvár, Szeged, Miskolc, Debrecen, Nyiregyháza si Gyr.

In Bucuresti, firma are un centru de vanzari cu peste 600 de masini, localizat la Km 13.5 pe autostrada Bucuresti-Pitesti.


AAA Auto a fost infiintata in urma cu 16 ani, extinzandu-se de-a lungul timpului din Republica Ceha, unde isi are sediul, catre celelalte tari din regiunea Europei Centrale si de Est. La ora actuala, grupul controleaza o retea de 48 de sucursale, din cinci tari: Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria si Polonia. Conform rezultatelor consolidate, Grupul AAA Auto a vandut in 2007 un total de 79.871 masini rulate si noi, inregistrand vanzari de 470 milioane de euro. Grupul analizeaza posibilitatea de a-si extinde activitatea atat in Peninsula Balcanica, cat si in fostele tari URSS.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Setari Cookie-uri