Piata romaneasca a accesoriilor audio destinate automobilelor (echipamente HI-F) va cunoaste anul acesta o crestere de cel putin 15% fata de 2007, pana la un total de un milion de euro, sustin specialistii departamentului de marketing al companiei Falcon Electronics.

Pentru 2008, obiectivul Falcon Electronics este o cota de piata de 20% din totalul pietei audio HI-FI, in contextul in care vanzarile auto in sine vor cunoaste o crestere de peste 30%. Conform analizelor companiei pe 2007, cota de piata detinuta de produsele Kicker distribuite de Falcon in Romania a fost de 15%.

Potrivit reprezentantilor companiei tuningul audio cu sisteme HI-FI se adreseaza, in general, persoanelor de sex masculin, cu o varsta cuprinsa intre 18-28 de ani, care au venituri de peste 700 de euro pe luna.

Falcon Electronics a anuntat pentru 2007 afaceri de 15,4 milioane dolari, in crestere cu 87% fata de cele 8,2 milioane dolari raportate in 2006. Compania importatoare si distribuitoare de sisteme de securitate auto, sisteme audio si detectoare de radar, detinea 40% din piata sistemelor de securitate auto, 30% din piata sistemelor audio si 79% din piata de detectoare radar, potrivit cifrelor pe primele sase luni ale anului trecut, facute publice de companie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Aceste mașini au cele mai mari rate ale mortalității șoferilor
Setari Cookie-uri