Compania de leasing operational Sixt New Kopel isi va mari flota cu 200 de masini pana la sfarsitul lunii mai si estimeaza ca va vinde 750 masini in acest an, in care sunt incluse si contractele de leasing operational ale firmei care urmeaza sa ajunga la final, informeaza compania.
"Potrivit evolutiei pietei, estimam ca pana la finalul lui 2008 numarul clientilor de servicii de inchirieri auto ai companiei noastre se va dubla, fata de anul trecut", a declarat directorul executiv al companiei, Dudy Perry.

Cresterea flotei va acoperi atat cererea generata de summit-ul NATO si perioada verii, cat si numarul in crestere al solicitarilor de servicii de inchiriere de masini venite din partea companiilor romanesti si multinationale prezente in Romania, potrivit datelor companiei.

Marcile cu care va fi completata flota n-au fost inca stabilite, deoarece compania Sixt New Kopel se afla in stadiu de negocieri cu principalii importatori. Sixt New Kopel vrea ca pana la sfarsitul acestui an sa-si dubleze bugetul de investitii, fata de anul trecut, in conditiile in care se va concentra pe dezvoltarea afacerilor derulate pe pietele de leasing operational si de inchiriere a masinilor, potrivit datelor emise de companie.

Pentru 2008, Sixt New Kopel estimeaza ca piata isi va mentine acelasi ritm de crestere, in special datorita cererii venite din partea sectorului de afaceri, precum si cresterii numarului de turisti care vor vizita Romania in acest an, se mai spune in comunicat.

Sixt New Kopel este parte a Shlomo Group, detinatorul exclusiv al licentei Sixt in Israel, de cinci ani. Shlomo Group detine si controleaza companii din diferite domenii de activitate precum infrastructura, santiere navale, imobiliare si industria auto si intentioneaza sa-si dezvolte in continuare afacerile in Romania.

Sixt New Kopel detine birouri in Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca si doua noi birouri in Sibiu si Brasov, intentionand sa-si extinda reteaua in continuare. Printre clientii companiei se numara: Pepsi Cola, URBB, Elite, Alka, UTI Group, Pagini Aurii, Credit Europe Bank EON Moldova si Millennium Bank, potrivit datelor companiei.

Divizia de leasing operational a Sixt New Kopel a incheiat anul 2006 cu contracte pentru mai mult de 2.000 de masini. Pana in septembrie 2007, compania a semnat contracte pentru circa 4.000 de masini, iar valoarea totala a contractelor a depasit 40 milioane de euro.

In 2007, Sixt New Kopel a intrat si pe piata masinilor "second-hand", oferind spre vanzare masini care au facut anterior obiectul contractelor de leasing operational si inchiriere ale companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri